IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм за „Професия: стриптийзьор“: Трябва да гладуваш за ролята

28 февруари 2022 08 40

Актьорът дори е обмислял да откаже третата част от поредицата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Чанинг Тейтъм е обмислял възможността да не играе в третия филм от поредицата „Професия: стриптийзьор“.

41-годишният актьор разкри в предаването на Кели Кларксън, че причината за разколебаването му е бил строгият тренировъчен и диетичен режим, който трябва да следва преди да влезе в ролята на Майк Лейн. След като водещата показа на зрителите полугола снимка на Тейтъм от филма, той посочи, че именно целта към подобно тяло е била главният фактор да обмисля отказване от поредицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magic Mike (@magicmikemovie)

„Трудно е да изглеждаш по този начин. Дори и да тренираш, за да си в такава форма, не е естествено. Дори не е здравословно. Трябва да гладуваш. Не мисля, че когато си толкова изваян, е здравословно“, казва Тейтъм пред Кели Кларксън. Той допълни, че не знае как хората поддържат подобна фигура, когато работят от 9 до 17 всеки ден.

В подготовката си за „Професия: стриптийзьор“ Тейтъм е трябвало да тренира два пъти на ден и да яде само здравословни храни. Той също така разкри и колко е трудно да се сдобиеш с плочки и колко лесно те могат да се заличат. „Това, което изграждаш за два месеца, може съвсем лесно да изчезне само за три дни“, откровен е актьорът.

За негово съжаление е трябвало да се откаже от любимите си храни, преди да се съблече пред камерата. Това, което му е липсвало най-много, е била солта. Трябвало е да се откаже от нея, за да намали натрия в тялото си, който предизвиква подуване. „Без солта всичко има вкус като на вода. Изобщо не е вкусно“, допълва Тейтъм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magic Mike (@magicmikemovie)

През ноември Чанинг потвърди, че отново ще влезе в ролята на Майк Лейн за третия филм от поредицата „Професия: стриптийзьор“. Лентата ще бъде пусната по HBO Max, но премиерната дата все още не е известна. Тейтъм сподели в публикацията си, че този път е танцувал много повече от предишните два филма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари