IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Майкъл Бубле очаква четвърто дете

24 февруари 2022 10 50

Щастливата новина беше обявена в новия му клип

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Изненада! Майкъл Бубле и съпругата му съвсем скоро ще посрещнат още един член на семейството си!

46-годишният изпълнител и 34-годишната Луисиана Лопилато очакват четвъртото си дете. Щастливата новина беше обявена в новия клип на Бубле към песента му I'll Never Not Love You. Клипът направи своята премиера във вторник, а на него се вижда как Майкъл и съпругата му пресъздават някои от най-романтичните сцени в историята на киното от филми като „Тетрадката“, „Наистина любов“ и „Титаник“.

В края на четириминутното видео Бубле се завръща към реалността, където го посрещна Луисиана, която разкрива наедрялото си коремче, и трите им деца.

По време на участието си в предаването On Air с Раян Сикрест във вторник сутрин Бубле за първи път говори за щастливата новина. „Бяхме развълнувани да кажем на хората. Това, което е най-странното е, че получавам хиляди съобщения от вчера и не съм отговорил на нито едно. Това е първият път, в който ще кажа тези думи, но да, със съпругата ми отново очакваме дете“, сподели изпълнителят.

В семейството на Майкъл и Луисиана вече има две момчета и едно момиче – Ноа (8), Елиас (6) и Вида (3). Макар четири деца у дома да изглеждат като много за някои хора, то певецът заяви, че не би отказал да има и пето. „Съпругата ми най-вероятно сега е щастлива, но аз бих искал да имам толкова деца, колкото тя ми позволи да имам“, категоричен е Бубле.

Говорейки за видеото към новата си песен, Майкъл го нарече „много готино семейно приключение“. Споделя, че снимките са били доста напрегнати и са се състояли на 11 различни места. Все пак Бубле признава, че се е забавлявал като никога досега. I'll Never Not Love You служи като продължение на видеото към песента Haven't Met You Yet от 2009 година, в което съпругата му отново участва.

Относно баланса между кариерата и семейството, Бубле признава, че той не съществува. „Едното винаги ще страда за сметка на другото. В моя случай, аз никога няма да позволя на работата да попречи на това да бъда баща и съпруг – за мен тези две неща са на първо място, а всичко останало е бонус“, категоричен е той.

Допълва, че влага много енергия в музиката си, но това е благодарение на семейството му, което постоянно го държи здраво стъпил на земята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари