IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неймар отприщи обсебващата си любов към Батман

24 февруари 2022 09 00

По време на премиерата на новия филм за Човека прилеп в Париж

Getty Images

Getty Images

Топфутболистът Неймар отприщи своята обсебваща любов към Батман по време на премиерата на новия филм в Париж. Рядко е да се види звезда от ранга на бразилеца да се държи като обезумял фен, но точно това се случи в понеделник вечер във френската столица. Неймар изглеждаше като дете, което сбъдва най-голямата си мечта по време на международната премиера на новия филм на Мат Рийвс „Батман“.

Голмайсторът на „ПСЖ“ беше специален гост на събитието като имаше и възможността да си направи няколко снимки със звездите на лентата – Робърт Патинсън (Батман) и Зоуи Кравиц (Жената котка), които ще гледаме в главните роли.

„Прилепът, котката и @neymarjr ритат на висока скорост в Батмобила“, гласеше текст до снимката на Неймар, публикувана в официалния Instagram акаунт на филма, показващ радостта на футболиста.

На Неймар дори му беше разрешено да влезе в Батмобила и наистина да се почувства като супергерой или по-точно кинозвезда. Разбира се, Неймар също качи снимки от незабравимото събитие в своя профил в социалната мрежа, където можем да го видим с актьорите, докато демонстрира доста готино и персонализирано яке с логото си NJR.
Не е ясно откога бразилският играч има тази специална фен връзка с Батман, но той на няколко пъти през кариерата си е показвал своята голямата татуировка на супергероя от дясната страна на гърба си, която е достатъчен пример за това, че той е негов заклет фен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Batman (@thebatman)

 

Освен това Неймар си има собствен хеликоптер Airbus H145, на стойност 15 милиона долара, който също беше декориран в сътрудничество с Mercedes-Benz така, че да му се придаде усещането за „Тъмния рицар“. Ако това не ви се вижда достатъчно, то миналия ноември Неймар не можа да устои на изкушението да защити Бразилия в квалификациите за Световното първенство през 2022 г., носейки логото на Батман, изрисувано на главата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ ?? (@neymarjr)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @playfutbol90

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари