IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годеникът на Бритни Спиърс целуна годежния ѝ пръстен

1 март 2022 11 00

Певицата нарече Сам Асгари „моята скала“

БГНЕС

БГНЕС

Бритни Спиърс сподели сладко ново видео, на което се вижда как годеникът ѝ Сам Асгари я целува нежно по ръката и по-точно целува атрактивния ѝ годежен пръстен, който неотдавна ѝ подари. Певицата сподели новия клип в Instagram, в чест на предстоящия 28-и рожден ден на Асгари.

Явно животът на Бритни е истинска приказка напоследък, а Сам от неин личен трньор се превърна в красивия принц, за когото тя винаги е мечтала. Спиърс демонстрира огромния искрящ годежен пръстен, докато двамата със Сам, който е роден в Техеран, Иран, се возят заедно на самолет. Изливайки чувствата си към своя годеник, звездата написа: „Моят герой ... моят ментор ... моята скала ... моето блаженство ... моята любов !!! Надявам се да получи всичко и повече за рождения си ден.“


Във видеото 40-годишната Бритни развълнувано споделя, че тържествата за рождения ден на Сам най-накрая започват, намеквайки че двамата са се отправили на поредната си екзотична почивка.

Откакто Бритни извоюва свободата си след като 13 години беше под контрола на баща си, тя се опитва да навакса загубеното време, в което не е вземала сама решенията за живота си. За Деня на влюбените тя коментира любовта си със Сам в Instagram, споделяйки, че не знае какво е щяла да прави без него и че той е бил до нея в най-трудния ѝ период.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари