IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Лин Спиърс плаче за сестра си Бритни

17 януари 2022 10 50

Блондинката говори в ново интервю за обтегнатите отношения със сестра си

БГНЕС

Джейми Лин Спиърс се разплака в ново интервю заради обтегнатите отношения със сестра си Бритни Спиърс. Джейми Лин за първи път разказа какво е довело до влошаването на връзката ѝ с по-голямата ѝ сестра.

Имаше погрешно схващане, че Джейми Лин е имала роля в 13-годишната сага с попечителството на Бритни от страна на баща ѝ, която миналата година приключи с решение на съда. Бащата на двете сестри – Джейми Спиърс години наред беше надзорник върху финансите, живота и медицинското състояние на попзвездата.

„Когато попечителството беше въведено, аз бях на 17 години и бях бременна“, казва 30-годишната Джейми Лин пред Джуджу Чанг в предаването „Добро утро, Америка“ на ABC.

Тя продължава: „Не разбирах какво се случва, нито бях фокусирана върху това... И тогава бях наясно с темата също толкова малко, колкото и сега. Не съм била аз тази, която е контролирала Бритни, парите ѝ, или нещо подобно и ако е имало такова схващане, то това е недоразумение.“

Джейми Лин Спиърс дори твърди, че е помогнала на сестра си, която вече е на 40 години, да проучи варианти как да се измъкне от попечителството. Малката сестра Спиърс, която също се изявява като актриса и певица в хитовото шоу на Nickelodeon, „Zoey 101“, в момента популяризира новата си книга „Неща, които трябваше да кажа“.
Тя казва: „Винаги съм била най-големият поддръжник на сестра ми. Така че, когато тя се нуждаеше от помощ, аз положих усилия, за да се уверя, че тя има необходимите контакти, за да сложи край на всичко това в името на нашето семейство. Дори говорих с нейния юридически екип и с предишния ѝ юридически екип и това не завърши добре в моя полза.“.

„Направих стъпките, за да помогна. Тя трябваше само да мине през вратата“, добавя тя.

Бритни Спиърс свидетелства два пъти миналата година, че опекунството е било „злоупотреба“ с нея самата, твърдейки, че тя е била принуждавана да изпълнява каквото ѝ се каже и дори баща ѝ не ѝ е позволявал да забременее от новия си годеник.

През 2021 година носителката на „Грами“ обвини всички членове на семейството си, че са виновни за попечителството, а наскоро тя спря да следва Джейми Лин Спиърс в Instagram.
„Тази любов все още е налице на 100%, аз обичам сестра си“, каза по-младата Спиърс в сряда. „Винаги съм я обичала и подкрепяла и съм правила това, което е правилно за нея. И тя знае това. Така че не знам защо сме в това положение точно сега.“

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари