IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красавецът на рок музиката Джон Бон Джоуви на 60!

2 март 2022 16 30

Разберете кои други световни знаменитости ще достигнат до този юбилей през 2022

БГНЕС

БГНЕС

Можете ли да повярвате, че днес – 2 март, 2022 година красавецът на рок музиката Джон Бон Джоуви навършва 60 години? Джон е американски музикант, композитор и певец, основател и вокалист на групата „Bon Jovi“. Роден е в Пърт Амбой, щат Ню Джърси. Женен е за гаджето си от гимназията – Доротеа Хърли, от която има четири деца.

Освен музикант, Джон Бон Джоуви е и актьор. Участвал е в сериалите „Али Макбийл“ и „Сексът и градът“. Той си има и собствен отбор по американски футбол – „Филаделфия Соул“, заедно с колегата си от групата Ричи Самбора. Наскоро пък Джон започна да произвежда вино-розе, заедно със сина си Джеси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Bon Jovi (@jonbonjovi)

Друга холивудска звезда, която вече духна 60 свещички на тортата си е Лу Даймънд Филипс. Актьорът, който разби сърцата на милиони жени по света с ролята си на Ричи Валенс в биографичния драматичен филм „Ла Бамба“ достигна своя юбилей на 17 февруари. Лу е роден във Филипините, има индиански корени, но е отрасъл в Тексас, САЩ. Той е известен и като професионален играч на покер.

На 11 февруари деветкратната носителка на награди „Грами“ Шерил Кроу също отбеляза своя 60-и рожден ден. В личния си живот Шерил нашумя с бурната си връзка със скандалния колоездач Ланс Армстронг. След раздялата си с него тя осинови две момченца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sheryl Crow (@sherylcrow)

Червенокосият рок певец от култовата група „Guns N' Roses“ Аксел Роуз също навърши своя 60-ти юбилей на 6 февруари. Аксел няма деца, като през октомври 1990 г. тогавашната му приятелка Ерин забременява, но претърпява спонтанен аборт, което силно му повлиява. През 1991 г. той започва връзка със супермодела Стефани Сеймор и силно се привързва към нейния син, приемайки го за собствено дете. След раздялата им през 1993 г. Аксел изпада в дълбока депресия, като така и никога не успява да се възстанови психически.

Номинираният за награда „Еми“ и носител на „Златен глобус“ актьор и легенда на комедията Джим Кери навърши 60 години на 17 януари. Канадско-американската звезда е позната с енергичните си комедийни изпълнения в хитовете „Маската“, „Батман завинаги“, „Шоуто на Труман“, „Човек на луната“ и др.

На 3 октомври рокаджията от групата :Mötley Crüe“ Томи Лий навършва 60 години. Скандалният Томи завинаги ще си остане известен и като първия съпруг на секссимвола Памела Андерсън, от която има двама сина.

Екшън звездата и номинирания за „Оскар“ холивудски актьор Том Круз също ще навърши 60 години на 3 юли. Освен с филмите си „Мисия: Невъзможна“ Том е известен и като бивш съпруг на актрисите Никол Кидман и Кейти Холмс и като запален сциентолог.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)


Отличеният с награда „Тони“ актьор и звезда на Бродуей Матю Бродерик, който отдавна е женен за звездата от сериала „Сексът и градът“ Сара Джесика Паркър, навършва 60 години на 21 март. Матю и Сара са горди родители на три деца.

На 19 ноември Джоди Фостър, която има две награди „Оскар“ за най-добра актриса в кариерата си, навършва 60 години. Джоди има двама сина и е известна също с хомосексуалната си ориентация.

На 22 декември актьорът от франчайза „Списъкът на Шиндлер“ и „Хари Потър“ Ралф Файнс също ще отпразнува своя 60-и рожден ден. Ралф е брат на Джоузеф Файнс и чичо на звездата от филмите по книгата на Анна Тод „След“ - Хироу Файнс – Тифин.

Емблематичната певица, актриса и танцьорка Пола Абдул също ще навърши 60 години на 19 юни.

Холивудската икона Деми Мур ще достигне своя 60-и юбилей през есента и по-точно на 11 ноември. Деми има три дъщери от брака си с Брус Уилис (Румър Скаут и Талула), с когото и до ден днешен са в много близки отношения. Мур е била омъжена и за Аштън Кътчър, но реално фамилното име с което стана известна и което никога не смени е на първия ѝ съпруг – Фреди Мур.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)


На 1 ноември фронтменът на групата „Red Hot Chili Peppers“ Антъни Кийдис е поредната звезда, която ще навърши 60 години.
Червенокосата актриса Марша Крос, която спечели три номинации за „Златен глобус“ за ролята си на Бри ван де Камп в сериала „Отчаяни съпруги“, навършва 60 години на 25 март. Тя не е единствената отчаяна съпруга, която има юбилей тази година. На 9 декември носителката на награди „Еми“ и „Златен глобус“ актрисата Фелисити Хъфман също ще навърши 60 години.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia)

 

Звездата от „The Office“ и „40-годишния девственик“ Стив Карел ще стане на 60 години на 16 август. Актьорът от филмовата трилогия „Блейд“ Уесли Снайпс навършва 60 години на 31 юли.
Актрисата от „Моята голяма луда гръцка сватба“ Ниа Вардалос, която спечели „Оскар“ и „Златен глобус“ за сценарий и участие в романтичната комедия, ще отпразнува 60-ия си рожден ден на 24 септември. На 30 март рапърът MC Hammer също ще влезе в клуба на 60-годишните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари