IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фики Стораро на 27: Имам си всичко

4 март 2022 15 00

Певецът показа лицето на дъщеря си за първи път

IStockphoto

IStockphoto

Фики Стораро направи своеобразна равносметка за живота, остарявайки с още една година. На 3 март певецът имаше два повода, които да отбележи – националния празник и своя рожден ден.

„От днес на 27! Имам си всичко – здраве, щастливо семейство и две деца, за които съм благодарен на Бог. И кариера – за която благодаря на Вас“, написа той.

Певецът сподели своя снимка, на която позира с любимите си хора – съпругата Гюлджан и двете им деца – Тони Стораро-младши и по-малката му сестричка Еслем.

„Моля се само за мир! Да се молим всички! Честит национален празник!“, сподели още фолкпевецът, който показва лицето на по-малкото си дете за първи път.

Постът на рожденика е харесан над 9 хиляди пъти само за няколко часа, а под него безброй фенове го поздравяват за хубавия повод и голямото му семейство, с което той се гордее.

„Честит рожден ден, Фики! От днес вече на 27 г. ти пожелавам да си здрав, щастлив и все така невероятен приятел, баща и гордост на мама и татко! Бъди благословен“, пожела му гримьорът Мис Бони.

В края на февруари Фики Стораро обяви, че след близо 9 години, в които бе представител на голяма музикална компания, той е прекратил отношенията си с нея и тръгва по нов път. „Сега ме очакват нови хоризонти“, написа той и благодари на продуцентите си за подкрепата.

Малко преди да стане на 27, изпълнителят, който е завършил поп и джаз пеене, обяви, че подписва с друга фирма и занапред ще работи по „създаването на балкански и европейски проекти“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари