IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Лий Къртис се събра със звезда от „Приятели“

7 март 2022 17 50

Двамата подкрепиха кампания на детска болница

БГНЕС

БГНЕС

Джейми Лий Къртис се събра със звезда от „Приятели“. Известната актриса и нейният колега Мат Лебланк обединяват усилията си, за да подкрепят кампания на детска болница.

„Да, това е събиране на Приятели. Най-доброто... Приятели, които никога не са се срещали, за да се държат за ръце, но се обединяват в подкрепа на институции като Children’s Hospital Los Angeles, които се грижат за тежко болни или ранени деца. Ръка за ръка“. Това написа холивудската звезда и качи снимка с усмихнатия актьор, познат на мнозина като Джоуи от популярния сериал на 90-те.

Актрисата даде пример с подкрепата за Украйна

По думите на Къртис, всеки ден се сблъскваме със съпричастността на хората, които имат големи сърца. Много от тях подават своята ръка на украинския народ, даде пример тя, изпращайки дарения – пари, храна, дрехи и посуда от първа необходимост.

Актрисата продължава, че вдъхновена от това как някои се обединиха, за да помогнат на бежанците, тя и други известни личности, приканват да направят подобна услуга и на болните деца в Лос Анджелис.

„Make March Matter“ се казва кампанията, която въпросното лечебно заведение стартира в началото на месеца. А Джейми лий Къртис и Мат Лебланк са нейни основни посланици. Тяхната крайна цел е да съберат поне 1 милион долара, които ще отидат за лечението на малчуганите.

Постът на Джейми е събрал близо 2 милиона харесвания, като много от нейните последователи я поздравяват за това, че се интересува от социално значими кампании.

Основана през 1901 г., Детска болница Лос Анджелис е най-големият доставчик на здравни грижи за деца в окръг Лос Анджелис.

„... Тя се нуждае от вашата подкрепа, за да продължи своята важна работа – особено в този безпрецедентен момент. Дарете днес“, апелира Мат Лебланк от своя профил в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари