IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Азис на 44: Изпях най-хубавите песни!

8 март 2022 17 40

Певецът празнува рожден ден в чужбина

IStockphoto

IStockphoto

Азис направи своеобразна равносметка за постигнатото през последните няколко години – в професионален план. Певецът с емоционална изповед пред феновете по случай рождения му ден, който бе на 7 март.

„Happy 44 Birthday to me! Измина толкова много време от началото на всичко. Изпях най-хубавите песни! Откраднах милиони сърца, сълзи и усмивки“, написа той.

Рожденикът сподели своя снимка, на която е замислен и сякаш тъжен. Тя е харесана от над 3 хиляди души и под нея има безброй пожелания.

„Създадох приятелства, за които се пише в книгите. Приличам на мъжете, за които бих се бил, умрял и живял!Какво повече може да искам от този живот?! А, да…“, коментира още Азис, посочвайки, че земният му път още не е приключил и има още неща, които иска да постигне.

Рожденикът благодари на всички приятели и близки за подкрепата. Нели Хаджийска, Къци Вапцаров, Нона Йотова, Ева Тепавичарова, Нели Рангелова, Влади Априлов, са само част от известните личности, честитили на Васил Боянов, които всички наричат Азис.

Известният фолкпевец отбелязва своя рожден ден в чужбина, най-вероятно заради участие. На предния ден той посочи, че е в Германия и провокира вниманието на последователите си, споделяйки клип, в който пазарува от вендинг машина за секс играчки.

В края на старата година певецът си пожела корица за списание Rolling Stone. А в началото на 2022 г. сподели пред бТВ, че има много успехи на музикалната сцена, но една от най-големите му мечти е да стъпи на световната и да пее с Мадона, която обожава от малък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари