IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Петканова празнува рожден ден без Даниел

1 февруари 2022 11 00

Двамата се събраха за рождения ден на сина им

IStockphoto

IStockphoto

Разделени ли са Алекс и Даниел Петканови? Това се питат феновете на известната двойка след като двамата все по-рядко качват техни общи снимки в социалните мрежи. Моделът и тв водещият си коригираха носовете в Турция, а малко по-късно се заговори, че имат противоречия. В навечерието на 28-ия рожден ден, инфлуенсърката даде и повод за коментарите, че може би вече е сама.

„Тази снимка е била красив миг някога и след това се е превърнала в красив спомен. Извод: Празнувайте всеки миг и създавайте спомени, защото те са единственото, което ни остава накрая!“, написа Петканова и качи кадри от специална черно-бяла фотосесия по случай нейния рожден ден. В нея участва само синът ѝ.

В своята история във Facebook Александра сподели как празнува в известен столичен клуб. На снимките и видеата тя е в компанията на нейни приятелки и колежки, но не и заедно с Лудия репортер. Това накара мнозина да смятат, че нещо между двамата не е наред.

Малко след партито на Петканова дойде ред и на рождения ден на нейното момченце.

„Ти ми даде цел в живота и ти благодаря, че ме караш да се чувствам горда и щастлива всеки ден. Преди известно време на въпроса: „Какъв ще станеш като пораснеш?“, Габриел ми отговори: „ЧОВЕК!“. Пожелавам ти да останеш добър ЧОВЕК завинаги, независимо с какво те сблъсква съдбата. Обичам те!“,написа тя и благодари на сина си, че е избрал именно тя да бъде негова майка.

Александра, която е с фамилия Богданска във Facebook, говори от свое име, а не в множествено число, включвайки бащата на детето. Той все пак е бил заедно с тях двамата в студиото, за да си направят снимки за спомен с рожденика.

„Родителите имаме много голяма отговорност към своето поколение, не е шега работа това. Затова съм си поставил за цел да се опитам като негов баща да го науча поне на три основни правила в живота: НЕ лъжи, НЕ мрази и не казвай НЕ МОГА. Понеже аз съм ги правил и трите изброени и то в немалко количество през живота си – знам как съм се чувствал след това (обикновено изпитвам съжаление, че съм го сторил). А съжалението е за слабаци, той трябва да бъде силен, разбиращ, всеотдаен и добър. И сега се сещам още нещо в този контекст, което бих му споделял често – ВСИЧКО е за добро“, сподели от своя страна Даниел Петканов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари