IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Джош Хартнет мина под венчилото

8 март 2022 14 40

Актьорът и дългогодишната му приятелка най-накрая сключиха брак

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джош Харкнет вече официално е семеен мъж.

43-годишният актьор се е оженил за дългогодишната си приятелка, британската актриса Тамсин Еджъртън, на интимна церемония в Лондон през ноември миналата година. Според The Sun, гостите са били само 12 души, а сватбата се състояла точно на 5 ноември, когато се празнува Денят на Гай Фокс, в изискан ресторант в британската столица.

В края на ноември Тамсин сподели снимки в социалните мрежи, на които позира с два пръстена – един годежен и една златна халка. Това накара много от феновете да започнат да спекулират за сватба, но новината така и не беше потвърдена досега.

Харкнет и Еджъртън се запознават на снимачната площадка на филма The Lovers през 2011 година и оттогава са неразделни. Двамата имат три деца, които се раждат през 2015, 2017 и 2019 година. Засега е известен полът само на първото – момиче, но имената и на тримата наследници не са обявени. Двамата актьори изключително ревностно пазят личния си живот и рядко могат да бъдат видени на светски събития или заснети от папараци.

През 2016 година Джош споделя как бащинството е променило перспективата му за живота. Тогава първата му дъщеря беше току-що родена, но той вече знаеше, че тя е центърът на вселената му и е перфектна във всяко едно отношение. „Поставя нещата в съвсем различна перспектива. Егото ти просто се изпарява, когато имаш дете – сърцето напуска тялото ти и му даваш разрешение да се разхожда с някого за определено време“, казва актьорът пред Кели Рипа.

Тамсин Еджъртън е известна с появите си във филми като Driving Lessons, St. Trinian's и Keeping Mum, както и с ролята си на Гуиневир в сериала „Камелот“, който обаче издържа само един сезон. Последно беше видяна на големия екран през 2019 година в Balance, Not Symmetry.

Джош Хартнет пък се завръща към Холивуд след дълго отсъствие, приемайки роля в новия филм на Кристофър Нолан Oppenheimer. Той ще проследява историята на създаването на атомната бомба по време на Втората световна война. Към филма се присъединяват още Килиън Мърфи, Емили Блънт, Мат Деймън, Робърт Дауни-джуниър, Флорънс Пу, Рами Малек и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари