IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Беатрис си купи имот в провинцията

12 март 2022 13 30

Ще се мести ли внучката на Елизабет Втора?

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Беатрис вече е горд собственик на къща в провинцията. Внучката на Елизабет Втора и нейният съпруг Едуардо Мапели Моци са купили апетитен имот, в който ще прекарват голяма част от свободното си време, съобщават английски медии.

По данни на The Sun, двойката е похарчила над 3,5 милиона британски лири за имота, намиращ се в китното селце Котсуолдс. То е ситуирано в Югозападна Англия.

Къщата, в която кралската двойка иска по-спокоен живот, далеч от глъчката на града и папараците, разполага с цели шест спални, басейн, обор и конюшня.

„Това е първият семеен дом на двойката и показва, че наистина искат да правят нещата по свой собствен начин. Той не е кралски дворец, но е уникален за тях“, коментира източникът на изданието.

Най-голямата дъщеря на принц Андрю най-вероятно ще отседне в къщата още тази пролет, а през лятото се очаква да посрещне част от ваканцията си там. Дотогава и нейната дъщеричка ще е достатъчно голяма и нищо чудно да направи първите си стъпки сред зеления двор на имота.

Принцеса Беатрис и Едоардо Мапели Моци се ожениха на 17 юли 2020 г. Първото им дете се роди на 18 септември 2021 г., като до момента двамата все още не са го показали публично.

Сестрата на Беатрис – по-близка с принц Хари

Наскоро стана ясно, че малко след възстановяването си, английската кралица се е срещнала с принцеса Беатрис и нейното дете, които са я посетили заедно с Кейт Мидълтън и трите ѝ деца.

Междувременно принцеса Юджийн и нейният съпруг Джак Бруксбанк, бяха на гости на Хари и Меган в САЩ. За разлика от сестра си, тя е по-близка със своя първи братовчед и откакто той се отдели от семейството, поддържа постоянна връзка с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари