IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие: Жената и трите деца на Крис Хемсуърт били блокирани в дома си с дни

8 март 2022 14 50

Заради огромните наводнения в Австралия от миналата седмица

БГНЕС

БГНЕС

Жената на Крис Хемсуърт – Елза Патаки била блокирана в дома си с дни заради огромните наводнения в Австралия отпреди няколко дни.

Въпросните наводнения опустошиха областите Куинсланд и Нов Южен Уелс на островната държава. Съпругата на холивудския актьор се оказала без възможност да се свърже с приятели и членове на семейството си, включително и с Крис. Според вестник „The Daily Telegraph“, Елза останала вкъщи с децата си в продължение на няколко дни, след като входът на имението им бил „напълно наводнен“. Освен това временно къщата нямала достъп до интернет.

„Тя беше у дома сама с трите си малки деца, защото Крис в момента снима в чужбина (Extraction 2)“, каза източник пред изданието. „Елза беше заседнала в къща няколко дни без телефон.“

След като водите най-накрая се отдръпнали пред къщата ѝ, актрисата започнала да помага на съседи, пострадали от природното бедствие. Патаки, която е испанка по националност, сподели сърцераздирателни снимки в Instagram профила си на давещи се селища. Изображенията показват, че придошлата вода е била толкова висока, че е покривала коли и домове. На една от снимките се вижда как хора са се събрали на покрива на къща, за да чакат помощ.

„Хората прекарваха часове в чакане по покривите, за да бъдат спасени“, написа Елза. Тя добави, че е „толкова невероятно да гледаш как всички се обединяват в бедствие и помагат на общността“.

Хемсуърт пък добави в своя профил в социалната мрежа следното: „Абсолютно опустошително е да гледам едно от най-тежките наводнения в историята на Австралия, което удари Куинсланд и Нов Южен Уелс“, написа той. „Героични са били усилията на всички, участващи в спасяването на хиляди хора, които са били блокирани. Изпращам много любов към всички, които са били засегнати, и голямо поздравление към всички, които са имали лодка или джет и са тръгнали в спасителни мисии без колебание. Тези хора са истински герои.“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари