IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смел като бог: Крис Хемсуърт си прави ледени бани в снега

5 януари 2022 09 00

Австралиецът не обича дрехи върху себе си дори и при минусови температури

БГНЕС

БГНЕС

„Няма дрехи, няма проблеми!“ – като че ли това е мотото на мускулестият австралийски актьор Крис Хемсуърт, който не може да остане дебело облечен, дори когато се намира в зимен курорт. В един от последните си постове в Instagram Крис показва как си прави ледени бани в снега, заедно със свой приятел.

38-годишният Хемсуърт за пореден път показва атлетичната си фигура, но този път не се намира на някой австралийски плаж, докато кара сърф. В случая актьорът, който стана известен с ролята си на богът на гръмотевиците – Тор, показва, че не се плаши от зимното време, дори и от най-мразовитите температури.

Крис сподели снимка в Instagram, направена по време на последната си ски ваканция в Европа, която го документира как на 29 декември ляга гол до кръста в снега, но пък носи шапка с козирка. В крайна сметка звездата не изглежда напълно измръзнал, а по-скоро се опитва да изглежда така, сякаш се чувства удобно. Вероятно това е да си супергерой на Marvel!

На снимката се вижда, че и приятелят на Крис също е полегнал спокойно в снега. Хемсуърт е написал до кадъра: „Ледените бани са стара новина.“

Много от последователите на Крис оставиха до снимката му хумористични коментари, като един от тях е и големият му брат – 41-годишният Люк Хемсуърт.

Тази година снажният австралиец и съпругата му – испанската актриса Елза Патаки и трите им деца посрещнаха коледните и новогодишните празници в Европа. Заедно с тях са и по-малкият брат на Крис – Лиъм Хемсуърт и неговата приятелка – моделът Габриела Брукс. Лиъм вероятно не се е престрашил да легне в снега, заедно с брат си, тъй като не се вижда на снимката.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари