IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт честити рождения ден на брат си Лиъм със снимка от детството им

14 януари 2021 09 00

Най-малкият брат от актьорския клан навърши 31 години

БГНЕС

Крис Хемсуърт честити 31-ия рожден ден на по-малкия си брат Лиъм със снимка от тяхното детство. На очарователната снимка двамата братя позират с кучето си, облечени в еднакви училищни униформи. 37-годишният актьор от „Тор“ се пошегува в коментара си към снимката, че тя е направена преди три години. Крис написа: „Честит рожден ден @liamhemsworth - тази снимка е отпреди 3 години, по дяволите, времето лети, но ти не си се променил изобщо“.

Колкото до рожденика Лиъм, той в момента се радва на блажена любов с австралийския модел Габриела Брукс, в чието лице намери щастието отново, след раздялата си с попзвездата Майли Сайръс.

Двойката, която е заедно от 2019-та, живее в района на Байрън Бей. Източници разкриват, че романът на Габриела и Лиъм е много различен от връзката му с неговата отчуждена съпруга (Лиъм и Майли все още не са се развели официално).

„Те харесват едни и същи неща и имат сходен начин на живот. Габриела е много спокойна и уравновесена. Връзката му с Майли беше като влакче на ужасите – нагоре-надолу“, казва източник, близък до австралийския актьор.

Според информациите цялата фамилия Хемсуърт одобрява великолепната Габриела. „Семейството я обича. Всички се радват, че Лиъм намери момиче, което да вади най-доброто от него“, казва източникът.

Крис и Лиъм имат и един по-голям брат – Люк, който е на 40 години. В момента цялото семейство живее в съседство в Австралия и братята редовно прекарват времето си заедно със своите семейства, като често споделят снимки в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари