IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс: Не помня заснемането на много епизоди от „Приятели“

16 март 2022 08 40

Актрисата споделя, че гледа някои части от сериала и се чуди кога е работила върху тях

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Верните фенове на ситкома „Приятели“ може и да помнят всяка една реплика от всеки един епизод, но това не важи за част от актьорите.

Вече знаем, че Матю Пери, който изигра Чандлър в продължение на 10 сезона, не помни заснемането на цели сезони заради проблемите си с алкохола и зависимостта към хапчета, но сега още един негов колега призна за същото. Или по-точно, колежка.

Говорим за Кортни Кокс, която влиза пък в ролята на Моника и по ирония на съдбата играе съпруга на Чандлър. Очевидно способността да се забравят периоди от най-големия успех в кариерата е семейна черта.

57-годишната актриса гостува в предаването Today, където говори за „Приятели“ и призна, че не помни заснемането на голяма част от епизодите. Тя заяви, че е трябвало да изгледа всичките 10 сезона преди специалното събиране на екипа преди година, защото е знаела, че ще има въпроси, на които е възможно да не отговори, ако не е подготвена. Сядайки пред телевизора обаче Кортни разбира, че има сцени, за които въобще не помни, че е била в тях.

„Виждам нещо по телевизията, спирам на пауза и си казвам, „О, Боже, това въобще не го помня“. Но пък намирам всичко за много забавно“, казва Кокс. Когато водещият Уили Гейтс попита каква е причината актрисата да не помни снимките на един от най-великите сериали в ерата на телевизията, Кортни имаше много прост отговор – лоша памет.

„Всичко е много просто. Не помня да съм получавала травма като малка, но помня много малко неща. Сякаш имам само три спомена. Не знам защо“, признава актрисата. Това успокои феновете, които веднага свързаха загубата ѝ на памет със злоупотреба с вещества, по примера на Матю Пери.

Въпреки че паметта на Кокс относно „Приятели“ не е много ясна, тя все пак разбира какво влияние има сериалът върху минали, настоящи и бъдещи поколения. „Няма значение кое поколение го гледа. Той все ще бъде актуален. Хората могат да се познаят във всеки един персонаж. Не ми пука колко голям е мобилният телефон. Какъв компютър имаш. Животът е това, което виждате в сериала“, категорична е актрисата.

След няколко дни ще видим Кортни в хорър комедията Shining Vale, която прави своята премиера в неделя по Starz. В сериала тя играе Пат Фелпс, която се свързва с дух, след като се мести в старо имение в Кънектикът заедно със семейството си в опит да спаси брака си с Тери Фелпс, изигран от Грег Киниър. Интересното е, че Киниър също се появява в „Приятели“, но няма сцени с Кортни. Той играе д-р Бенджамин Хобарт и се опитва да открадне приятелката на Рос.

Сериалът Shining Vale прави своята премиера на 13 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари