IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Насинена и в безсъзнание: Селма Блеър беше нападната от бившия си приятел

10 март 2022 14 30

Актрисата получи ограничителна заповед срещу него

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съдия удовлетвори молбата на Селма Блеър за ограничителна заповед срещу бившия ѝ приятел.

Актрисата е подала документите на 25 февруари срещу Роналд Карлсън, с когото имала връзка от близо седем години. Причината е, че той я е нападнал физически три дни по-рано.

Според жалбата, цитирана от списание People, Блеър твърди, че Карлсън е бил в дома ѝ, за да върне телевизор и прилежащите му кабели. Само няколко минути по-рано тя е приключила лечение за множествената си склероза, което я е изтощило напълно и именно затова не е била в много добра кондиция. След като двамата си връщат ключовете от домовете един на друг, Блеър казала на Карлсън, че не се чувства добре.

Актрисата твърди, че бившият ѝ приятел започнал да я напада с думи, крещейки, че е „безполезна“ и че може да намери много по-добра от нея. Той започнал да се изнервя и да става все по-агресивен, като изведнъж нападнал Блеър физически, “скачайки върху тялото ми, когато аз лежах на дивана“. Звездата допълва, че Карлсън започнал да я души, да я друса и да разклаща главата и раменете ѝ много силно.

За да се защити, Селма е бръкнала в очите и устата на насилника, след което повикала домашната си помощница на помощ. Тогава обаче Карлсън запушил устата на актрисата, натискайки лицето ѝ към дивана, което ѝ попречило да диша. Тя за кратко загубила съзнание преди физическата атака да продължи. Роналд ѝ ударил шамар, изхвърлил я от дивана, като при падането Блеър започнала да кърви от носа.

След цялата атака Карлсън си тръгнал, а Селма веднага се обадила на полицията в Лос Анджелис, които са пристигнали на място. Докато е разказвала какво се е случило, носът ѝ започнал отново да кърви и тя припаднала. Откарана е в болница, за да бъде прегледана и да получи медицинско свидетелство за атаката.

Същата вечер Роналд е арестуван за домашно насилие и нанасяне на телесни повреди. Срещу него е била издадена 5-дневна заповед да не доближава Блеър или дома ѝ. Служителите на реда обаче посъветвали актрисата да подаде молба за ограничителна заповед преди да изминат петте дни. Снимки, заснети от полицията в Лос Анджелис, показват синини около врата и брадичката ѝ, както и белези по ръцете.

В иска си Блеър твърди, че е била доста уплашена от Карлсън, тъй като той има нерегистрирани и заредени оръжия в дома си, като дори е заплашил, че ще я убие по време на атаката. На 25 февруари молбата на актрисата за ограничителна заповед е била одобрена. Малко по-късно Карлсън също е подал иск за ограничителна заповед, който бил отхвърлен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари