IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс: Момчетата ми нямат нужда от мен

17 март 2022 09 00

Певицата показа любимото си куче

БГНЕС

БГНЕС

Бритни Спиърс сподели през сълзи, че момчетата ѝ не се нуждаят повече от нея. В емоционален пост, певицата показа домашния си любимец и призна, че го отглежда като дете.

„Моето бебче порасна“, написа звездата в Instagram, обърквайки феновете си с това, че е бременна. А всъщност просто разказва за своето куче, което приема като част от семейството.

„Те вече не се нуждаят от мен... Изплаках океани за моите момчета и не лъжа!!!!“, обяснява певицата за това, че нейните наследници вече са големи и не искат да прекарват толкова много време с нея, колкото като по-малки.

Според Бритни, пухкавият Сойер, който непрекъснато ходи след нея, също расте, но винаги ще има нужда от нея. С тези думи тя сякаш укори синовете си – Джейдън и Престън, че не ѝ обръщат достатъчно внимание.

„Надявам се някой ден да успея да покажа последните ни снимки, но междувременно уважавам желанията им!!!!“, завършва Спиърс, която преди време сподели, че наследниците ѝ не желаят да ги показва в социалните мрежи.

Парис Хилтън бе една от звездите, които оказаха подкрепата си към разстроената Бритни, оставяйки ѝ сърчица под публикацията.

След поредното признание за децата, Спиърс изненадващо изтри своя Instagram. Според някои фенове, нейните думи едва ли са се харесали на момчетата. 

Бившият мъж на Бритни – Кевин Федърлайн, сподели обща снимка на синовете им през октомври 2021 г. 

Днес момчетата на певицата са на 15 и 16 години, като преди няколко месеца бяха на изложба с майка си. Противно на нейните твърдения, че нямат нужда от майчина ласка, те все пак са в добри отношения с нея, дори ходят заедно на изложби и разни други събития, само че по-рядко, защото живеят с баща си. Единственото им желание е обаче тя да не споделя лични подробности и снимки за тях в социалните мрежи.

Освен две момчета от Бритни Спиърс, бившият ѝ мъж има още четири – две от съпругата си Виктория Принс, както и още толкова от връзката му с Шар Джаксън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари