IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор за трудностите да отглеждаш деца с бившия си съпруг

20 март 2022 15 00

Актрисата и Уил Копелман са родители

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Отглеждането на деца с бившия съпруг не е никак лесна задача.

В интервю за списание Parent Дрю Баримор беше помолена да назове най-голямата трудност, която изпитва при възпитаването на дъщерите си Олив (9) и Франки (7). Тя ги споделя с бившия си съпруг Уил Копелман, с когото си поделят и грижите. „Липсват ти, когато не са около теб“, отговаря актрисата. Тя допълва, че никой родител не планира такъв сценарий за семейството си, но нещата понякога не се получават по начертания план.

Дрю Баримор

Дрю Баримор и Уил Копелман. Снимка: БГНЕС

Все пак Баримор признава, че понякога поделянето на грижите между двамата разделени родители си има своите предимства. „Получаваш един ден почивка“, казва тя. Допълва, че постепенно започва да учи дъщерите си на важните неща от домакинството, като Олив ѝ помага да зареди и да прибере съдовете от съдомиялната машина. Това, което най-много липсва на Баримор, когато децата са при баща си, са критиките им относно шофирането ѝ. Относно филмите, които момичетата имат право да гледат, това са „50 първи срещи“ и „Имало едно време: история за Пепеляшка“.

Дрю Баримор и Уил Копелман се женят през 2012 година, но четири години по-късно официално се развеждат.

„За съжаление нашето семейство, в правния смисъл на думата, се разделя, но не смятаме, че това ще ни попречи да бъдем семейство в истинския смисъл. Разводът може да изглежда като провал, но постепенно започваш да намираш утеха в мисълта, че животът продължава. Нашите деца са нашата вселена и нямаме търпение да изживеем остатъка от живота си, превръщайки ги в наш приоритет“, гласеше общото съобщение на двамата родители.

Миналия август Копелман се ожени отново, казвайки „Да“ на директора по модни инициативи на Vogue Александра Михлер. Изглежда, че Баримор няма никакъв проблем с брака на бившия си съпруг, тъй като на Хелоуин миналата година тримата придружиха Олив и Франки на обиколка из квартала. Актрисата има зад гърба си още два брака – с Джеръми Томас от 1994 до 1995 година и с Том Грийн от 2001 до 2002 година. Тя нарича Михлер „красива“ и „прекрасна“ мащеха.

„Оставям настрана модерните семейства и бившите съпрузи, защото на първо място си родител. Това има смисъл за мен“, каза Баримор в предаването си миналия ноември. Според нея, една двойка никога не е напълно разделена, когато има деца, за които поделя грижите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари