IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян за връзката си с Пийт Дейвидсън: Намерих щастието си!

22 март 2022 14 40

„Искам да запазя това чувство завинаги“, сподели моделът

Снимка: БГНЕС

41-годишният модел Ким Кардашян присъства на живо в събота вечер в предаването на Елън Дедженеръс миналата седмица. Звездата говори за сензационния си романс с 28-годишния комик Пийт Дейвидсън.

Актрисата от The Keeping Up With The Kardashians е развълнувана от новата си връзка с комика. „Намерих щастието си и Пит се чувства също толкова добре. Искам да запазя това чувство завинаги“, каза искрено Ким Кардашян.

Тя обича да публикува съвместни снимки, но в същото време звездата се опитва да се спре. Тя не иска да публикува твърде много в Instagram.

Звездата каза още, че някои от татуировките по тялото на Дейвидсън са посветени на нея, като „Ким“ и „Приятелката ми е адвокат“. Комикът направи втората, след като любимата му реши да подобри познанията си в областта на юридическата наука. „Той брандира името ми“, каза моделът.

Припомняме, че в началото на март Ким официално се разведе с Кание Уест. Въпреки раздялата Уест не може да остави звездата сама. Рапърът непрекъснато разпространява слухове за бившата си съпруга и нейния любим. Кание Уест беше блокиран в Instagram за един ден заради изявленията си към Ким.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари