IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест не се отказва: Изпрати цял пикап с рози за Ким Кардашян

15 февруари 2022 15 00

Рапърът продължава с опитите да си върне съпругата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Изглежда кристално ясно, че Кание Уест иска да си върне Ким Кардашян.

В публикация в Instagram, направена на 14 февруари, рапърът намекна, че е изпратил на бившата си съпруга пикап, пълен с червени рози в чест на Свети Валентин. Макар двамата да водят бракоразводно дело от година, а риалити звездата да е във връзка с Пийт Дейвидсън, Кание сякаш таи надежда, че семейството му отново може да бъде заедно.

Изпълнителят сподели снимка на черен пикап, чиято задница е пълна с червени рози, а изречението „Намеренията ми са кристално ясни“ е изписано върху лявата страна. Описанието на Уест под поста беше същото като написаното върху пикапа, последвано от още няколко емотиконки на рози. В изречението има нарочно допуснати правописни грешки, за да се намекне, че всичко е насочено към Ким Кардашян. Първите букви на думите crystal (кристално) и clear (ясно) са заменени с К.

Макар намеренията на Кание да са кристално ясни, местонахождението на пикапа не е. Рапърът отбеляза Ким в публикацията, карайки мнозина фенове да се чудят дали доставката не е направена директно пред къщата на риалити звездата. Засега Кардашян не е коментирала публично действията на бившия си съпруг.

Съобщението за Свети Валентин дойде само няколко часа, след като Кание публикува скрийншот на среща между Ким и Пийт Дейвидсън в ресторант в Бруклин. Тогава той написа, че няма драма с бившата си съпруга и че обича семейството си. Отбеляза, че има вяра в това, че с Ким все някога ще се съберат отново.

„Да бъдеш влюбен означава да бъдеш луд по нещо и аз съм луд по семейството ми“, беше отговорът на Кание на коментарите, че е луд.

Макар да изглеждаше, че рапърът най-накрая е продължил с живота си, той и Джулия Фокс се разделиха преди няколко дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари