IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест мечтаел за гадже, което да контролира

18 януари 2022 14 40

Джулия Фокс нямала нищо против, стига да живее добре

Getty

Getty

Кание Уест искал да си намери гадже, което да може да контролира както си иска. И тъй като явно не успял да постигне това с Ким Кардашян, днес има възможността да го направи с Джулия Фокс, която няма нищо против, стига да живее добре. Това споделят източници, близки до новата светска двойка.

Наскоро Мадона разкри, че е в отлични отношения с рапъра и неговата любима. Тя сподели в Instagram снимки от срещата си с двамата и техни общи колеги, провела се в ресторант в Лос Анджелис.

Освен че показва близостта си с младата актриса, с която излиза бившият на Ким Кардашян, с кадрите, споделени в социалните мрежи, тя сякаш и демонстрира по-отблизо тяхната връзка. А това накара нейните последователи да смятат, че може и да ѝ е платено за въпросната публикация.

„Отидох на вечеря с Джулия, за да поговорим за моя филм и се появиха някои други хора“, коментира звездата.

Всеки ход на Кание и гаджето му е добре премислен

Мнозина смятат, че Ким Кардашян не е с Пийт Дейвидсън заради чувства, а просто заради пиар. Подобни неща се говорят и за Кание Уест. Макар някои да твърдят, че бившата му е имала голям контрол над него, май е било обратното. Много често той е държал тя да облича конкретни тоалети, когато излизат навън. Сега се държи по този начин с 31-годишната Фокс.

Кание Уест,

БГНЕС

Веднага щом се появиха слуховете, че изпълнителят е бил на среща със звездата от филма Uncut Gems, стана ясно, че ѝ е предоставил специален гардероб с дрехи, които да носи по време на излизанията им. По този начин той държи тя да не е със случайни марки, когато папараците ги снимат. Дори наел и фотограф.

Още през 2019 г. Джулия признава в подкаста We Met At Acme, че обича да живее комфортно и няма лошо да излиза с мъже заради парите им.

„Кание прави с Джулия това, което направи на Ким... Той контролира какво е носила – като се уверява, че тя изглежда като зададения образ, който той има в ума си“, казва човек, близък до екипа му. И добавя, че младата актриса е напълно съгласна да участва в неговия своеобразен театър.

Според мъж, цитиран от Page Six, жената до Уест има тъмно минало, изпълнено с обикаляне на нощните клубове в търсене на богати мъже, които да я издържат. В един момент тя карала кола с марка Мерцедес Бенц и получавала солидни суми пари от по-възрастен от нея бизнесмен.

Докато вървят слуховете за новата светска двойка, полицията в Лос Анджелис разследва жалба на фен, който обвинява Кание в това, че му нанесъл телесна повреда, вместо да му даде автограф.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари