IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна подкрепа за Ръсел Уилсън

22 март 2022 09 00

Куотърбекът вече ще играе за нов отбор в NFL

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Давайте, Бронкос!

Ръсел Уилсън беше представен като новият куотърбек за отбора на Денвър Бронкос, а плътно до него бяха съпругата му Сиара и трите им деца.

„Целта ми е да играя още 10 или 12 години и се надявам да спечели три или четири Супербоул, това е планът“, каза Уилсън пред репортери на пресконференцията на тима си. Допълва, че е дошъл в отбора на Денвър, за да завърши кариерата си по най-успешния начин и като шампион.

Звездата от NFL гордо позира с новата си оранжева тениска, върху която беше поставен номер 3, с който той играеше 10 години за Сиатъл. До него беше съпругата му Сиара в костюм цвят фуксия и трите им деца – 19-месечният Уин, 4-годишната Сиена и 7-годишният Фючър, който е от предишна връзка на изпълнителката. Майката на Ръсел – Тами и неговият по-голям брат – Харисън, също бяха на събитието, за да го подкрепят.

Носителят на наградата Bart Starr се отказа от клаузата си в договора, която забранява продажбата му, за да подпише новата сделка. Пред ESPN той я описва като „една от най-големите сделки в историята на лигата“. Бронкос размениха сегашния си куотърбек Дрю Лок, тайт-енд Ноа Фант, защитника Шелби Харис и още петима играчи, за да се сдобият с Уилсън. Сделката беше официализирана в началото на новата година в NFL в сряда.

Говорейки за прехода от единствения професионален отбор, за който е играл някога, Ръсел каза, че не той е инициирал продажбата, но и не е бил против нея. Той допълва, че не таи лоши чувства към стария си тим. „Прекарах 10 невероятни години там. Сега с нетърпение очаквам възможността да продължа да се развивам и да се уча“, категоричен беше спортистът.

Сиара и

Харисън, Тами, Ръсел и Сиара. Снимка: Getty Images

През 2012 година Уилсън е избран в третия кръг на драфта в NFL от Сиатъл Сийхоукс. По време на престоя си в отбора той спечели една купа на Супербоул. По време на гостуването си в предаването на Джими Кимъл той каза, че си представя да играе още много дълги години.

„Това е процес. Това е начин на живот. Мисля, че когато се опитваш да играеш толкова дълго, колкото аз се опитвам, до 45 години, всичко трябва да се прави правилно“, казва той. Допълва, че досега преживяванията му са само добри и иска така да продължат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари