IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ръсел Уилсън с молба към съпругата си Сиара

8 март 2022 08 40

Футболистът с предложение в национален ефир

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дали Сиара и Ръсел Уилсън са готови за още деца?

Носителката на „Грами“ беше гост водеща в предаването на Елън Дедженеръс преди няколко дни, когато ѝ гостува съпругът ѝ. Той се появи в шоуто с една специална мисия, изненадвайки Сиара с неочаквано предложение, молейки я за още деца. Двойката вече отглежда 19-месечния Уин Харисън и 4-годишната Сиена, както и 7-годишния Фючър Захир, който се ражда от връзката на Сиара с рапъра Фючър.

Милият момент се случи, след като изпълнителката се пошегува с публиката, че Ръсел я кара да се притеснява. Тя се изчерви, когато футболистът ѝ подари голям букет от червени, бели и розови рози. Тогава Уилсън реши да се включи в шегата и попита публиката „Искате ли да я притесня още повече?“. След като зрителите дадоха своя одобрителен отговор, той застана на едно коляно и каза, „Имам въпрос към теб. Сериозен въпрос. Може ли да имаме още деца?“.

Сиара се засмя, но съпругът ѝ не спря с молбите. „Ще бъде перфектно. Просто ми дай поне още едно“. Изпълнителката каза, че нещата може да се получат, но все още има време докато се стигне до искания резултат. Допълни, че ситуацията вкъщи е доста хаотична, но все пак обича да вижда Ръсел в татковски режим, обяснявайки че това е едно от най-сексапилните неща у него.

Двойката, която е женена от 2016 година, наскоро говори пред списание People относно „постоянното забавление“, което носи отглеждането на три деца.

„Децата са много забавни. Те постоянно ни карат да се смеем и стават все по-добри с напредването на годините си“, казва Сиара. Според нея, децата ръководят нещата у дома, но 19-месечният Уин е големият шеф. Започнал е да говори много рано, да се опитва да ходи и вече е доста по-висок от другите си братя и сестри, когато те са били на тази възраст.

Гордите родители споделят, че е невероятно как и трите им деца се разбират и постоянно са заедно. Все пак те допълват, че ситуацията вкъщи бързо може да се превърне в боксов мач. „Обичат да се бият, но в същото време не могат един без друг. Понякога и Ръс влиза в тази конфигурация“, казва Сиара.

Изпълнителката признава, че Сиена и Фючър обожават задълженията си батко и кака и се грижат доста за Уин. „Фючър има огромно сърце и това се вижда в общуването му с Уин. Вече спокойно може да се каже, че Уин иска да подражава на брат си. Сиена пък понякога си мисли, че Уин е нейно собствено дете“, разказва Сиара.

Ръсел Уилсън казва, че обожава семейния живот и не може да му се наслади. Той и съпругата му толкова много държат на семейството си, че дори създават детска книжка, която носи заглавието „Why Not You?“. Тя е илюстрирана от Джесика Гибсън и е мечтан проект за двойката, като се превръща в продължение на фондацията им Why Not You, която беше създадена през 2014 година. Тя цели да вдъхне увереност на младото поколение, че може спокойно да се превърне в лидер на новия свят.

„Първият път, в който се видяхме със Сиара, едно от нещата, за които говорехме, беше кое е нещото, което бихме направили, ако имахме възможност. Обмисляхме да отворим училище. Направихме го със създаването на академията Why Not You. След това обмисляхме да направим книга, така че нашите цели и мечти стават реалност“, казва Уилсън.

Той допълни, че със съпругата му се радват, че дават надежда на децата си, както и че им осигуряват нещо, което могат да споделят с приятелите си. „Те обичат да четат и мисля, че Сиара е кралицата на четенето. Аз също съм добър, но децата ни винаги искат мама да им чете“, разказва футболистът.

Двойката е включила в книгата и съобщения, предадени им от техните родители.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари