IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове смятат, че Бритни Спиърс е бременна

21 март 2022 14 50

Певицата сподели видео с наедряло коремче

IStockphoto/БГНЕС

IStockphoto/БГНЕС

Бритни Спиърс не спира да провокира своите фенове. След като сподели пост за своите синове и кучето си, тя го изтри. А сега привлече внимание с любопитно видео. В него се вижда отблизо коремът на бременна жена.

„Мамо… извади ме оттук!!!!!“, пише шеговито звездата към клипа.

Първоначално голяма част от последователите си помислиха, че е снимала нейното коремче. После пък някои коментираха, че с публикацията иска да намекне, че скоро и тя ще бъде в същата ситуация и снима с умиление как рожбата ѝ се движи в утробата ѝ.

„Oops, she did it again!“, пише жена под видеото. Други пък добавят, че дете номер 3 за Бритни вече е напът.

Бритни Спиърс не крие, че иска да забременее

Още след като си върна свободата, Спиърс сподели, че много иска да дари Сам Асгари с дете. Именно той бе до нея през всичките тези години, през които тя не можеше да взима самостоятелни решения, нито да разполага с финансите си.

40-годишната изпълнителка вече има двама големи сина – 16-годишния Шон Престън и Джейдън Джеймс, който е на 15. Наскоро тя призна, че те вече са големи и нямат нужда от нея, ето защо остава да се радва на своето кученце, което никога няма да я остави.

По-рано този месец, отбелязвайки рождения ден на половинката си Сам, Бритни обяви за пореден път намеренията си да роди отново.

„Искам да мога да се омъжа и да имам бебе. В момента ми казаха, че не мога да се омъжа или да имам бебе“, каза Спиърс миналата година, изправяйки се пред съда, молейки се да бъде сложен край на настойничеството над нея.

В последните постове Спиърс е с малко коремче, което дава надежди на нейните последователи, че скоро ще ги зарадва със щастлива новина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари