IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сделка за 15 милиона долара: Бритни Спиърс разказва своята истина

23 февруари 2022 15 00

Очаква се изпълнителката да напише книга за живота си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс е готова да разкаже своята страна на историята за живота си.

40-годишната изпълнителка е сключила сделка за 15 милиона долара, в която е включена написването и публикуването на книга. Офертата е дошла от издателската къща Simon & Schuster, като се очаква мемоарът да съдържа абсолютно всеки един детайл от живота на Бритни, включително битката срещу баща ѝ и неговото настойничество, продължило цели 13 години.

Сделката идва само три месеца, след като Спиърс се освободи от влиянието на Джейми Спиърс и съдът я провъзгласи за свободна жена. Тя вече може спокойно да се разпорежда с финансите, недвижимото и движимото си имущество, както и да решава какво да прави с личния и професионалния си живот.

През последните няколко месеца попзвездата говори открито за своите проблеми със семейството, включително с баща си Джейми, майка си Лин и сестра си Джейми Лин, като последната също пусна своя книга, в която говори за Бритни.

„Това съобщение е за моето семейство... за това, че ме наранихте по-дълбоко отколкото някога ще осъзнаете. Знам, че това настойничество върви към своя край, но аз все още искам справедливост“, написа Спиърс в социалните мрежи през октомври. Засега Джейми, Лин и Джейми Лин отказват да признаят, че са постъпили лошо с Бритни и твърдят, че са правили всичко за нейно добро.

Певицата, която твърди, че е била подложена на тормоз от своите настойници през всичките години под техен надзор, все още води съдебни борби с баща си. Джейми иска Бритни да продължи да му плаща сметките за адвокати, въпреки че настойничеството спря да действа през ноември. Месец по-късно той настоя дъщеря му да плати всички разноски по делото.

През януари тази година Бритни подаде свой документи в съда, в които твърди, че Джейми е нарушил стандартите за поведение на Калифорния с финансовото си поведение, докато е действал като неин настойник. На 19 същия месец съдията не взе окончателно решение относно молбата на Джейми за изплащането на съдебните разноски от страна на дъщеря му. Изслушването беше преместено за 27 юли.

Миналата седмица певицата сподели писмо, което е получила от Конгреса на Съединените щати, което е подписано от конгресмените Чарли Крист и Ерик Суоуел и включва покана за среща. Писмото, с дата 1 декември 2021 година, започва с поздравления за Бритни и нейния адвокат Матю Росенгарт и тяхната „историческа победа“.

В описанието под публикацията Спиърс написа, че е била много поласкана от поканата да сподели своята история, но по онова време не е била в състояние да го направи.

Междувременно на 14 февруари тя отпразнува Свети Валентин с годеника си Сам Асгари. Певицата използва социалните мрежи, за да сподели видео, на което се вижда как кара колело с любимия си. „Този мъж е бил до мен във всеки един момент. Не знам какво ще правя без него и затова мисля да го задържа за дълго време... Все пак е и доста секси! Обичам те, Сам Асгари!“, написа Бритни.

Кога Спиърс ще започне да пише книгата си и кога да я очакваме в книжарниците, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари