IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс иска бебе преди завръщането на сцената

4 януари 2022 10 40

Сам Асгари очаква новия си филм с нетърпение

БГНЕС

БГНЕС

Бритни Спиърс успя да си върне свободата и да спре дългогодишното настойничество от страна на баща ѝ. Това е едно от нещата, за които феновете ѝ се молеха всеки ден. А сега, когато тя вече може да взема сама решения за живота си, всички се надяват да се върне на музикалната сцена. Но изпълнителката не бърза, защото в момента има по-важни планове. Освен че ѝ предстои да мине под венчило, тя има и намерение да дари своя годеник с дете.

Наскоро звездата сподели с феновете, че за момента да пее отново пред публика е доста плашещо пред това да забременее за трети път.

„Хората нямат представа за ужасните неща, които ми бяха сторени, под настойничеството на баща ми. Това време, тези 13 години, наистина ме нараниха и сякаш бяха програмирани да ме провалят и като певица“, признава тя в Instagram.

По думите на Спиърс, засега тя няма да прави нова музика, за да даде и урок на всички онези, които са я потискали през годините и искали да се възползват от нейната известност. Изявлението ѝ завършва с плътно прилепнал по тялото гащеризон в животински принт, при това цветен – едно нестандартно предложение от нея за посрещането на новата година.

Малко след Коледа, изпълнителката сподели видео, в което показва няколко свои тоалета на фона на своята елха.

След забавния клип, Бритни показа и друг, който умили феновете ѝ по света. В него хиляди птици биват пуснати на свобода от камион, в който са били затворени дълго време. По думите ѝ, кадрите сякаш показват нейното ново начало.

Сам Асгари с равносметка за 2021 г.

И докато Бритни мечтае за бебе и говори как иска да зарадва Сам Асгари, той направи своята равносметка за 2021 г. Освен това, че любимата му вече е свободна и двамата се сгодиха, той не скри, че е имал успешни проекти в киното, например филма Hot Seat. Пред Hollywoodlife той разкри, че за 2022 г. си пожелава не само щастлив живот с певицата, но и още по-успешна актьорска кариера.

„Бритни е възхитена от това колко Сам е дисциплиниран и запознат с тази тема, и това наистина ѝ се отразява добре. Тя полага много по-големи грижи за себе си“. Това твърди източник, близък до двойката, коментирайки плановете ѝ за бебе.

Асгари посочва, че обожава да язди навън с годеницата, а животните са това, което успокоява и двама им. „Това е толкова забавно упражнение и чудесен начин да се сближите, а също и просто страхотна среща... Конете са величествени животни“, казва той.

Сам призна, че е решил да изненада Бритни с куче, като със сладката Порша те вече имат цели четири.

„Обичам да пазя личния си живот много поверителен и в същото време искам да подчертая и споделям някои от невероятните моменти с моите последователи и фенове“, разказа още мъжът до Спиърс.

Асгари разкрива още, че си изкарал страхотно на снимачната площадка на Hot Seat, особено в компанията на Мел Гибсън. Така, че трейлърът е едно от нещата, които той ще очаква с нетърпение през 2022 г.

Ето и каква още бе изминалата година за певицата:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари