IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни с бебе на ръце – иска ли дете от Сам Асгари?

1 октомври 2021 11 00

Двамата с изненадващо видео

БГНЕС/IStockphoto

Ах, тази Бритни! След тормоза на баща ѝ през последните няколко години и психичните проблеми, певицата не е изгубила чувството си за хумор. И го показва в последното си видео в своята история в Instagram, където намекна, че може би е готова за нова страница в живота, идваща с бебешки плач.

Изпълнителката, която вече е свободна, и нейният приятел Сам Асгари изненадаха с клип, в който подмятат кукла на бебе.

Ексклузивно! Имаме бебе. Как ще я кръстим?“, пише Спиърс към видеото, в което държи играчката на ръце.

Половинката на певицата се шегува, че двете си приличат. В друг клип, качен от него, той посочва, че бебето е талантливо колкото майка си, а Бритни добавя, че и двете са супер естествени пред камерата.

Малко след качването на видеото, то бе изтрито.

Известната двойка прекара романтичен уикенд в Палм Спрингс, малко след като обяви официално годежа си. Малко след като се завърна в Instagram, Бритни сподели снимка на фотограф, показваща стая, на която завивките са на земята. Под нея феновете ѝ изразиха притеснението си от това, че някой друг публикува в профила вместо нея. Други пък отбелязаха, че всичко е наред, просто звездата харесва много кадъра.

Бритни и Сам се сгодиха на 12 септември. Двамата още не споделят имат ли планове за сватба, но за пореден път намекват, че искат наследници и нищо чудно скоро да ни изненадат с тест за бременност.

Изпълнителката вече има двама сина от проваления си брак, но иска да дари Асгари с бебе и така да докаже, че любовта им е истинска.

„Искам да мога да се омъжа и да имам бебе“, сподели преди време тя, още преди баща ѝ да ѝ отстъпи попечителството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари