IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс ще разкаже цялата скандална истина за живота си пред Опра Уинфри

29 септември 2021 15 00

Певицата е харесала водещата след разговора ѝ с принц Хари и Меган Маркъл

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс обмисля да последва примера на херцозите на Съсекс и да изхвърли цялата си болка от разочарования и правни проблеми в интервю с Опра Уинфри.

Слуховете говорят, че поп принцесата мечтае да разкаже на „майката на всички нещастни страдания, Нейно Кралско Височество Опра“ цялата скандална истина за живота си под настойничеството на своя баща и дългата ѝ борба да си върне контрола над собствената си съдба.
„Интервюто на Хари и Меган Маркъл с Опра докосна Бритни“, каза източник, близък до звездата пред Mirror.

„Тя гледа няколко пъти видеоклипа и харесва начина, по който е направено интервюто. Тя има много предложения, но иска да отиде при Опра. Опра и нейният екип са готови да интервюират Бритни“, продължи източникът.

Бритни взе това решение, след като Джейми Спиърс подкрепи петицията ѝ за прекратяване на настойничеството, която продължи 13 години.

„Последните събития, свързани с настойничеството, породиха съмнения относно продължаващата нужда от него. Мис Спиърс каза пред съда, че иска да си върне контрола над живота си без защитните огради от настойничеството“, се казва в петицията на Спиърс.

„Тя иска да може да взема решения относно собственото си здравеопазване, да решава кога, къде и колко често да се лекува. Иска да се разпорежда със спечелените пари сама, да ги харчи без надзор. Тя иска да може да се омъжи и да има дете, когато сметне за добре.

Като цяло тя иска да живее живота си както си иска, без ограниченията на настойник и съдебни процедури“, цитира от документа на NZ Herald, подаден в съда от адвокати Бритни Спиърс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари