IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 13-годишна пауза – Бритни Спиърс пие отново червено вино

7 януари 2022 08 40

Певицата спря да следва сестра си в Instagram

БГНЕС/Pixabay

БГНЕС

Oops... she did it again!

Бритни Спиърс постави ново начало, връщайки свободата си. След като вече е лишена от попечители и може да взема сама решения, певицата вече си позволява да консумира алкохол. Празнувайки спечеленото дело над своя баща, тя вдигна наздравица със шампанско, а на прага на новата година, се похвали, че е изпила първата чаша вино.

„Искам да кажа, че изпих първата си чаша червено вино миналия уикенд !!! Чаках 13 години… това е достатъчно време !!!“, споделя тя в социалните мрежи и добавя, че отношението на семейството ѝ към нея я е научило да бъде егоист и най-сетне може да се погрижи за себе си и да прави това, което иска.

Наскоро звездата сподели как танцува на песен на Мадона, за да покаже на своите последователи, че не се интересува от хейтърските коментари в мрежата.

„В свят, в който всички имаме право да говорим… шофираме… купуваме алкохол… да купонясваме… имам пари… “, казва тя и обяснява, че не е перфектна и няма проблем, че получава безброй омразни коментари по свой адрес.

Откакто сложи край на попечителството от страна на своя баща, Спиърс е доста активна в социалните мрежи и неведнъж споделя как се чувства. По думите ѝ, тя е твърде наранена и уплашена още и не е готова да се върне отново на сцената. Но за сметка на това иска да роди отново.

Бритни спря да следва сестра си Джейми Лин в Instagram

Изпълнителката на Piece of Me не крие, че мрази сестра си и своите родители, които са я потискали с години. Сега, когато вече е свободна, тя избра да не следва Джейми Лин в Instagram. За сметка на това тя продължава да е сред последователите ѝ.

В края на съдебната битка на Спиърс стана ясно, че тя е в сложни отношения с по-малката си сестра, която не я е подкрепила да си върне предишния живот.

„От деня, в който се родих, обичах само сестра си и я подкрепях. Искам да кажа, че това е моята страхотна по-голяма сестра…“, сподели Джейми в своята история в Instagram, опитвайки се да се сдобри с Бритни точно в момента, в който приключваше съдебният процес за настойничество.

Докато някои фенове спорят за това дали Бритни трябва да пее отново, други я поздравяват за непринудените видеа, в които тя танцува и се смее отново.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари