IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни се радва на свободата си. Кои звезди празнуват с нея?

17 ноември 2021 10 30

„Не си заслужила това, което се случи“, каза Лейди Гага, подкрепяща #FreeBritney

БГНЕС

БГНЕС

Официалният край на настойничеството над Бритни Спиърс стана повод за празник на феновете ѝ, които изпълниха улицата пред съда в Лос Анджелис. С лозунги Free Britney, знамена и розови конфети, те първи отбелязаха, че любимата им изпълнителка вече е свободна и може да взима сама решения за живота, парите и имуществото си.

„Добри Боже, обичам феновете си толкова много, това е лудост. Мисля че ще плача до края на деня!!! Най-добрият ден...“, написа изпълнителката, споделяйки видео, показващо емоциите на нейните последователи, дошли пред сградата.

Но не само феновете на Бритни са единствените, които бяха до нея – тялом или духом, на 12 ноември, когато съдът се произнесе, че слага край на попечителството над звездата от страна на баща ѝ. Много известни личности също я подкрепиха, като ѝ се обадиха по телефона или споделиха публикации, в които я отбелязаха.

Кои звезди се радват за свободата на Спиърс?

Лейди Гага бе една от първите известни личности от музикалната сцена, която се зарадва за края на попечителството над колежката си, продължило цели 13 години. Тя сподели снимка с нея, направена зад кулисите на наградите на MTV през 2011 г. И изтъкна, че винаги е обичала Бритни, която „не е заслужила това, което ѝ се случи“.

„Погледнах към нея, възхищавах се на силата ѝ – тя даде възможност на толкова много хора и все още го прави. Днес не мога да се радвам повече за теб...“, написа певицата и посочи, че обича Бритни, която е положила много усилия, за да стигне до въпросния момент.

След това Манди Мур обяви, че е изключително щастлива за Спиърс. Присъствайки на специалното събитие Baby2Baby Gala 2021 в Лос Анджелис през уикенда, актрисата сподели, че не само тя, а и много други хора са били последователи на движението #FreeBritney.

„Толкова съм развълнувана, че тя най-накрая получи свободата, която толкова заслужаваше“, казва тя и отбелязва, че попечителството ѝ е продължило твърде дълго.

„Но съм щастлива, че историята има щастлив край“, обяснява още Мур пред списание People.

Free Britney,

БГНЕС

Следващата знаменитост, която отбеляза края на настойничеството, бе Шер. При това го направи с главни букви и безброй емотиконки. По думите ѝ, Бритни вече е свободна „като птица“.

Междувременно Парис Хилтън, която бе доста заета през последните дни, празнувайки своето бракосъчетание, също отбеляза Спиърс в Twitter.

„Толкова съм щастлива, че този ден най-накрая дойде. Този момент е толкова закъснял“, написа тя, споделяйки колко добър и вдъхновяващ човек е колежката ѝ.

Рапърката Миси Елиът пожела на Бритни благословиите за нея никога да не спират и оттук нататък тя да има „нищо друго, освен щастие, любов и душевно спокойствие“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари