IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс се заема с психичното си здраве, след като спечели в съда

10 октомври 2021 18 00

Певицата мисли и да закупи имот със Сам Асгари

Снимка: БГНЕС

Съвсем наскоро бащата на Бритни Спиърс Джейми беше отстранен от попечителството над дъщеря си. Певицата се бори за лична и финансова независимост от няколко години и почти постигна целта си. Вече Джейми Спиърс по съдебен път е загубил правото да контролира живота ѝ и през ноември ще се проведе изслушване, според резултатите от което Бритни трябва да бъде призната за напълно независима.

Спиърс обаче все още има дълъг път, за да премине към спокойствие след всичко, с което се сблъска. След поредната победа в съдебната зала, певицата публикува изображение на дърво в профила си в Instagram, а по-долу благодари на всички, които я подкрепят и споделят плановете ѝ за близкото бъдеще.

„Не бързам, сега е важно да забавя и да дишам“, пише Бритни, „Само чрез любов към себе си мога да се моля... да обичам... и да подкрепям другите в замяна!“

Междувременно случаят на Бритни повлия не само на живота на певицата, но и на калифорнийското законодателство. И така, в петък беше подписан законопроект по въпросите на настойничеството.

От сега нататък пазителите на гражданите, чието състояние се оценява на повече от 1 милион долара, ще трябва да се регистрират официално и да преминат специално обучение.

Проектът защитава интересите на хората и се очаква да бъде в състояние да предотврати различни злоупотреби. В същото време певицата я очаква и раздвижване на любовния фронт. Спиърс планира с годеника си Сам Асгари да се преместят в общо жилище.

Според TMZ двойката планира да закупи нов дом след окончателното премахване на попечителството. „Бритни и нейният годеник Сам са готови да започнат нов съвместен живот. Певицата иска да се измъкне от баща си. Те обаче искат да го направят под нов покрив и без да усещат ограничението на настойничеството“, каза източникът.

Кога точно Спиърс и Асгари ще започнат да оборудват семейното гнездо все още не е известно. Предполага се обаче, че това ще стане, след като певицата успее самостоятелно да управлява финансите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари