IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как годеникът на Бритни Спиърс реагира на освобождаването ѝ от баща ѝ?

1 октомври 2021 15 00

„Силата на лъвицата“, поздрави я Сам Асгари

Снимка: БГНЕС

Скоро след новината за освобождаването на Бритни Спиърс от „ареста“ на баща си, близките на певицата ѝ изпратиха своите поздравления. Първият, който подкрепи звездата, беше нейният годеник Сам Асгари. На страницата си в Instagram той качи няколко публикации в чест на победата на любимата си.


Сам отбеляза, че до голяма степен благодарение на подкрепата на феновете, Спиърс успя да спечели. Той сподели и снимка на едно от най-великолепните животни в света с надпис: „Силата на лъвица!“ - Смята се, че така Асгари нарича певицата. Заедно с него топли думи към звездата бяха отправени от нейните фенове.


„Това е готино животно!“, „Честито на твоята лъвица! Толкова сме горди да застанем до нея и да я подкрепим в тази битка!“, „Най-добрият ден в живота ми!“, „Честито Бритни! Много се радвам за теб!“, „Направихме го“, „Толкова съм щастлив, че не мога да намеря думите“, „Успяхме!!! Тя успя! Толкова съм щастлив и бих искал да бъда там, за да видя изражението на лицето ѝ! Честито ѝ!!!“ - публикуват потребители.

За Бритни се зарадваха и нейните знаменити колеги, които реагираха на новината в социалните си мрежи. „Слава Богу. Молих се за нея и мислех за това през всичките тези години. Благослови нашата суперзвезда“, написа певицата Шер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари