IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс се освобождава от попечителството на баща си, а как стои въпросът с децата ѝ?

13 октомври 2021 15 00

Адвокатите на бившия ѝ съпруг са убедени, че те остават с баща си

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс съвсем скоро ще бъде освободена от попечителството на баща си, но това не означава, че ще промени споразумението с бившия ѝ съпруг Кевин Федерлайн, относно попечителството над децата ѝ. Това обясниха адвокатите на Федерлайн за TMZ.

Според защитата на бившия съпруг на певицата, децата им ще се явят в съда, за да заявят, че не искат да променят споразумението, постигнато между техните родители. Понастоящем Федерлайн има попечителство над 16-годишния Шон и 15-годишния Джейдън, Спиърс има право да ги посещава при желание.

Следващото изслушване относно опеката на Спиърс ще се проведе на 12 ноември.

На 30 септември стана известно, че американски съд отстранява от попечителството над нея Джейми Спиърс, бащата на певицата. Съдията реши да назначи художника за временен синдик.

39-годишната Спиърс беше зависима от грижите на баща си в продължение на 13 години. През цялото това време парите, спечелени от певицата, бяха под контрола на Джейми Спиърс.

Той също така имаше право да взима всички решения в живота ѝ – от финансови въпроси до изпълнения, записи, турнета, шоута, както и срещи лице в лице. По-късно Джейми Спиърс бе отстранен от вземането на решения, свързани с личния живот на звездата, но запази контрола върху нейното имущество.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари