IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Траволта с лиценз за управление на още един самолет

23 март 2022 10 40

Ще смени ли актьорът попрището си?

БГНЕС

БГНЕС

Джон Траволта е изключително горд със себе си. Известният актьор сподели видео, в което хвали самия себе си. И има защо, тъй като току-що е получил лиценз за управление на самолет Boeing 737.

На фона на въпросния летателен апарат, Джон Траволта разказва за предизвикателството да го пилотира.

„За да добавя към моите лицензи 747 и 707, току-що получих моя лиценз 737. И мина много добре, така че просто споделям момента с вас“, казва той в клипа, който само за няколко часа събра над милион гледания и безброй положителни коментари.

Холивудската звезда се интересува от авиация от малък, като на 15 започва първите си уроци, а на 22 вече е лицензиран пилот. Дори много от неговите роднини се чудят как е избрал киното пред възможността да бъде пилот.

По данни на списание People, Траволта се справя отлично с пилотирането на Boeing 737. А според информация на Alliance Aviation (най-големия независим авиационен учебен център в Съединените щати и Латинска Америка), лицензът за 737 е най-подходящ за тези, които искат да преминат от частния пилотски сектор и да бъдат пилоти на търговски авиокомпании.

68-годишният актьор е посланик на Qantas Airways от 2002 г. В своя профил в Instagram, той споделя неведнъж как пилотира частния си самолет, който си купил с голям кеф.

„Винаги е вълнуващо да се върна отново във въздуха, така че тук празнувам“, казва Джон през 2020 г. и емоцията му си личи в клипа, споделен с неговите фенове в социалната мрежа.

Веднъж холивудската звезда качи своя снимка от тийнейджърските си години, за да сподели, че авиационните курсове са важен момент от неговото развитие.

Всяка година Траволта отбелязва Националния ден на авиацията, който в САЩ е през август.

През 2020 г. Траволта загуби своята съпруга Кели Престън, която почина от рак. Оттогава той се е посветил изцяло на своите дъщеря и син.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари