IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс иска сериозна връзка, далеч от медиите

23 март 2022 09 00

Певицата и барабанистът Макс Морандо са неразделни

Getty

Getty

Готова ли е Майли Сайръс за деца и семейство? Това се питат феновете на ексцентричната звезда, след като певицата успя да се задържи доста време с новото си гадже. След като се разведе с Лиъм Хемсуърт, днес звездата крие ревностно връзката си с барабаниста.

29-годишната изпълнителка и по-младият с цели 6 години мъж до нея, прекарват все повече време заедно. Но според източник на HollywoodLife, не желаят да се показват публично и в социалните мрежи.

Според изданието, Майли предпочита да бъде по-обрана и не споделя нищо за романса си.

Що се отнася до това как ще се развият отношенията ѝ с музиканта, Сайръс не държи на брака.

„Тя е влюбена в него, а той е луд по нея. Докато той говори за брак, тя е скептична“, каза източникът, но изтъква, че тя се „чувства така, сякаш е намерила своята половинка“.

И докато певицата и барабанистът имат разногласия за това дали биха сключили брак или не, по темата за децата са на едно мнение. Но не си мислете, че мечтаят за наследници.

Майли Сайръс

Getty

„Нито един от тях наистина не иска да има деца, което е общоприето“, казва информаторът, обяснявайки, че на тях все още им се живее и мислят за кариерата си, която поставят на първо място.

Според човека, близък до двойката, макар да изглежда доста студен, Макс е изключително галантен и често изненадва Майли с поведението си. Така например я засипва с малки подаръци, с които ѝ показва своите чувства всеки ден.

Предполага се, че Сайръс и Морандо са започнали да излизат през миналото лято, като в края на 2021 г. барабанистът е бил на екзотична ваканция с изпълнителката. Но за връзката им се разбра едва в началото на 2022 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари