IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роузи Хънтингтън-Уайтли: Благодарна съм, че имам две здрави бебета

23 март 2022 08 30

Моделката наскоро роди дъщеря си Изабела

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Щастието от майчинството никога не се изпарява и Роузи Хънтингтън-Уайтли може да го потвърди.

Само седем седмици след раждането на дъщеря си Изабела, моделката, която има и 4-годишен син от годеника си Джейсън Стейтъм, разказа пред феновете си повече за семейния живот. В Instagram тя започна поредица от въпроси и отговори, където напълно честно разкриваше какво се случва с тялото ѝ след второто раждане и как успява да подреди грижите за бебето и по-големия си син.

„Сърцето ми е пълно. Много съм щастлива и благодарна, че имам две здрави бебета“, отговори Роузи преди няколко дни. Тя допълни, че се чувства спокойна като майка на две деца и вече дори е по-уверена и уравновесена от първия път. Психическото и физическото ѝ състояние също са в перфектна форма, като моделката признава, че в момента се наслаждава на времето със семейството си.

Това щастие обаче невинаги е присъствало в ежедневието на Роузи. Тя споделя, че през първите три месеца на втората си бременност ѝ е било доста трудно. После нещата са се успокоили, но само за малко. В края на третия триместър отново са се появили умората и безпокойството. „Със сигурност бременността е едно диво преживяване“, казва още майката.

Въпреки че се опитва да запази личния си живот далеч от медиите и феновете, Роузи наскоро проговори за трудностите, които е изпитала след раждането на първото си дете.

„За определен период от време имах промяна в идентичността и сякаш оплаквах стария си начин на живот и човека, който бях тогава. Имах чувството, че летящото ми килимче беше измъкнато изпод краката ми“, казва тя пред списание Porter през ноември. Допълва, че през годините винаги е била независима и се е грижела само за себе си, но изведнъж е трябвало да промени начина си на живот и да се прикрепи към дома и семейството.

Разбира се, Роузи по никакъв начин не съжалява за тази промяна, като дори е благодарна, че се е решила на важната стъпка да има деца. „Мисля, че след известно време разбрах каква ми е работата, приех ситуацията и започнах да се успокоявам. И сега, когато вече съм на 30, увереността ми е много по-голяма и имам способността да взимам решения и да не се съмнявам в себе си“, категорична е звездата.

За момента нито Роузи, нито Джейсън Стейтъм показват лицето на дъщеря си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари