IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роузи Хънтингтън-Уайтли с първа снимка на новородената си дъщеря

15 март 2022 14 40

Изабела Стейтъм се роди преди месец

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Първата публикация на Изабела Джеймс Стейтъм в социалните мрежи вече е факт!

Роузи Хънтингтън-Уайтли сподели първа снимка на новородената си дъщеря, която споделя със съпруга си Джейсън Стейтъм. Момиченцето се роди преди месец, като засега лицето му не се показва пред феновете, но пък те успяха вече да видят няколкото тоалета, с които то седи у дома. Снимките, споделени от Роузи, показват Изабела, облечена в жълти плетени панталонки и бяла блузка с дълъг ръкав, а ръката на майка ѝ е поставена върху коремчето ѝ.

В серията от снимки Роузи показа как животът ѝ се е променил през последните месеци. Вместо около нея да има скъпи и елегантни дрехи, които да разхожда по модния подиум, тя е заобиколена от памперси, бебешки кърпички и бебешки кремове. Тя също така сподели и подарък, който дъщеря ѝ е получила от семейство Бекъм.

„Скъпи Роузи и Джейсън, честито за раждането на Изабела Джеймс! Много се радваме за вас“, гласеше пожеланието върху картичката. Тя е подписана от Дейвид, Виктория, Бруклин, Ромео, Круз и Харпър Бекъм, а подаръкът е жълто-бяло бебешко облекло, състоящо се от жилетка, бяло горнище на цветя и долнище от жълт сатен.

Роузи и Джейсън Стейтъм посрещнаха второто си дете на втори февруари, но обявиха щастливата новина седмица по-късно. Тогава моделката сподели снимка на дъщеря си, на която се виждаше само ръчичката ѝ, показваща се от кошарата. Изабела се присъединява към 4-годишния Джак, който се роди през 2017 година.

Преди раждането на дъщеря си, Роузи не спираше да публикува снимки, с който показваше как напредва бременността. Тя обяви, че очаква второто си дете със серия от селфита в огледалото, на които позира с кафява макси рокля, описваща тялото ѝ. Тогава моделката вече отброяваше дните до раждането, допълвайки публикацията с пясъчен часовник и емотиконка на бебе.

През декември Роузи гостува в канала на Хейли Бийбър в YouTube, където сподели няколко важни съвета относно майчинството. Тя ѝ каза винаги да бъде себе си, защото отглеждането на дете е трудна работа и често може да те накара да се съмняваш в своите способности. Добави, че подкрепата от жените около теб е много важна по време на трудните периоди.

„Мога да се обадя на мама, когато съм се свила на пода на банята и да ѝ поплача, да ѝ поискам съвет. И мисля, че всеки го прави – разчиташ на баби, майки, по-възрастни жени около теб, които са минали през това нещо. Количеството подкрепа и помощ, което получавам от дамите, е нещо прекрасно. И това е една прекрасна връзка, която може да се установи между майки“, казва Роузи.

Изглежда, че всичко се нарежда перфектно за моделката, като тя постепенно представя дъщеря си пред света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари