IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветен празник за Ник Джонас и Приянка Чопра

24 март 2022 10 50

Те отбелязаха Холи за първи път след раждането на детето им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Животът на Приянка Чопра и Ник Джонас стана още по-цветен преди няколко дни.

Съпрузите отпразнуваха хиндуисткия празник Холи в дома си в Лос Анджелис. Това е първият им фестивал на цветовете, който отбелязва пристигането на пролетта, като родители. Празненствата се проведоха почти два месеца, след като Ник и Приянка обявиха, че са посрещнали първородното си дете чрез помощта на сурогатна майка. Според множество източници, бебето е момиченце.

Засега звездите не споделят снимки на детето, нито пък казват какво име носи то. Тази традиция се запази и при публикуването на цветните кадри от Холи, от които си личи, че Ник и Приянка искрено се забавляват, покрити с различни цветни пудри.

„Да имам възможността да намеря щастие във време, когато светът е едно страшно място, е голяма благословия. Честит Холи на всички. Благодаря на приятелите и семейството ни, че се включиха в нашите игри! Чувствам се благословена“, написа Чопра под серия от снимки. Тя показа и видео, на което с Ник споделят забавна целувка, докато той е покрит с няколко цвята пудра. Актрисата също така публикува снимка, на която лежи покрай басейн, както и такава, на която чете книга, разказваща за празника, на две деца.

В друга публикация Чопра показа още снимки от цветното пиршество, включително и целувката, която споделя със съпруга си.

От своя страна Ник публикува видео в TikTok, което е направено на фона на песента Holi Song на изпълнителя Арун Дев Ядав. На кадрите се вижда как всички поканени гости се забавляват с цветната пудра, играят си с водни пистолети и похапват цветни пуканки. „Холи беше невероятен“, написа музикантът.

Холи е древен хиндуистки празник, свързан с началото на пролетта. Първоначално е бил специален ритуал, с който младоженците си пожелават щастие и благополучие в дома, където ще живеят. С течение на времето фестивалът се превръща в празник на плодородието. В Индия и Непал празнуващите отбелязват събитието, посипвайки се с цветни прахове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари