IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра за състоянието на брака си с Ник Джонас

14 януари 2022 15 00

Дали двамата се развеждат, или всичко са безпочвени слухове

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приянка Чопра най-накрая разкри пред света какво е състоянието на връзката ѝ с Ник Джонас.

Миналия ноември потребителите в социалните мрежи избухнаха със спекулации за развод между двете звезди, след като Приянка промени името си в Instagram. Тя изтри фамилията Джонас и остана само със своите две имена. Това накара феновете да помислят, че между актрисата и съпруга ѝ има неразрешими проблеми, които съвсем скоро ще доведат до поредния звезден развод.

Сега, в интервю за Vanity Fair, Чопра описва онлайн реакцията като „професионален риск“, имайки предвид успешните кариери и на двамата, но разкри, че слуховете все пак леко са я засегнали и дори натъжили.

„Много е уязвимо, всъщност, защото, ако публикувам снимка, всичко на фона зад мен ще бъде приближено максимално и хората ще започнат да спекулират. Заради шума в социалните медии, заради интереса към нашите животи, смятам, че някои неща се приемат за много по-големи, отколкото са в действителност“, казва Приянка пред изданието. Тя допълва, че много хора приемат нещата в социалните мрежи за чиста монета, а не трябва да го правят.

Ник Джонас също се изказа по темата за връзката му с Чопра и заяви, че двамата са работили здраво, за да преодолеят трудностите заедно през последните три години. „Знаем, че общественият интерес ще е насочен към нас заради това, което работим. Но сме изградили сериозни стени около нашия личен живот, личното ни пространство и правим всичко възможно, за да създадем едно малко райско кътче за себе си, където допускаме само семейството и приятелите“, допълва изпълнителят.

Приянка отбелязва, че се е превърнала в много по-затворен човек, отколкото преди, в опит да предпази себе си и психичното си здраве. „Започвам да се грижа повече за себе си, защото осъзнах колко много развлекателният бизнес взима от теб. Взима част от душата ти, постоянно се опитваш да кажеш правилното нещо, да направиш правилното действие, да се облечеш по правилния начин, да не правиш грешки, да не се спънеш, защото целият свят те гледа. Или да не паднеш по средата на червения килим, или да нямаш лош ден“, казва Чопра.

Актрисата признава, че заедно с Ник планират бъдещето си. Тя и преди е говорила, че иска деца, така че създаването на семейство е в списъка с приоритети на двойката. Все пак нито Приянка, нито Ник искат да се ангажират с точен момент, в който ще се появи малкият им наследник, казвайки че всичко зависи от съдбата и волята на Бог.

Когато беше попитана дали е готова да остави кариерата си на заден план при появата на бебе, Приянка заяви, че няма никакъв проблем, предполагайки че и Ник ще е готов да направи тази саможертва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари