IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Напук на слуховете за развод: Ник Джонас е благодарен за Приянка Чопра

26 ноември 2021 16 30

Съпрузите и още много звезди отбелязаха Деня на благодарността

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Последният четвъртък от ноември е началото на един дълъг уикенд за Съединените американски щати. Тогава се отбелязва Денят на благодарността, като всички работещи и ученици са в почивка, а по улиците на Ню Йорк се организира един от най-обичаните паради в цялата страна. Тогава зрителите могат да видят известни приказни персонажи, както и да се насладят на изпълнения от известни певци и популярни мюзикъли.

След като миналата година подобни прояви бяха отменени, сега всичко си идва на мястото и Америка отново празнува заедно. И докато някои решиха да излязат на улиците, за да наблюдават любимия си парад, то други избраха да си останат у дома и да празнуват с най-близките си. Пуйката беше на масата, традиционната украса беше извадена, а благодарностите се изразяваха една след друга.

За да бъде картинката пълна, празничните чествания се показаха и в социалните мрежи заедно с описания за какво всеки един е благодарен тази година.

Ник Джонас и Приянка Чопра избраха именно празника, за да успокоят феновете си, които смятаха, че връзката им е пред разпад. Преди няколко дни почитателите на двойката забелязаха, че актрисата е премахнала фамилията Джонас от профила си в Instagram, което ги накара да помислят, че звездите може би са тръгнали към развод. За щастие на всички, това не е така и Ник и Приянка са все още толкова влюбени.

На 25 ноември изпълнителят публикува снимка, на която съпругата му е обвила ръце около рамената му и двамата споделят топла целувка. „Честит Ден на благодарността на всички!!! Приянка Чопра, благодарен съм за теб!“, написа Ник. Приянка веднага отговори, споделяйки същата снимка и още една, на която в кадри показва как е преминала празничната вечеря. „Толкова неща, за които да съм благодарна. Приятели, семейство... Обичам те, Ник Джонас. Честит Ден на благодарността на всички, които празнуват“, написа актрисата.

Празникът идва само няколко дни преди семейството да отбележи своята трета годишнина от сватбата. Двамата си казаха „Да“ на 1 декември 2019 година, правейки няколко традиционни церемонии в Индия и Америка.

По-рано през месеца пък Ник и Приянка отпразнуваха традиционния индийски празник Дивали, организирайки вечеря за семейството и приятелите в дома си в Лос Анджелис. Споделяйки редица снимки от събитието, Чопра разкри, че това е първият Дивали, който се чества в семейния дом в Ел Ей. „Този ден винаги ще бъде специален“, допълни тя.

Актрисата благодари на всеки, който е помогнал за създаването на специална и празнична обстановка. „Благодаря на всеки, който почете дома ни и моята култура като не само се облече в подходящо облекло, но и танцува цяла вечер. Вие ме накарахте да се почувствам у дома“, написа Приянка. Тя благодари и на съпруга си, като заяви, че той е сбъдната мечта и изпълва цялото ѝ сърце.

А що се отнася до Деня на благодарността, ето как го отбелязаха и другите звезди

Никол Кидман

Актрисата отбеляза празника, споделяйки снимка със съпруга си Кийт Ърбан. Двамата са се прегърнали на плажа, а зад тях се разкрива красив залез. „Просто се чувствам изключително благодарна“, пише Кидман. Двойката се жени през лятото на 2006 година в Австралия и оттогава доказват на света, че любовта в Холивуд не е мираж.

Ашли Тисдейл

Тисдейл отпразнува по-специален Ден на благодарността тази година. Актрисата, която стана майка преди 8 месеца, отбеляза празника за първи път с малкото си момиченце. „Толкова неща, за които да съм благодарна тази година и съм много развълнувана да празнувам с това малко сладкишче. Честит Ден на благодарността на всички!“, гласеше описанието под снимката.

Хайди Клум

Хайди Клум беше изключително пестелива с думите си, но снимката ѝ казваше всичко, което моделката чувства в сърцето си. Тя сподели селфи със съпруга си Том Каулиц и написа, че е благодарна за него не само днес, но всеки един ден от годината. Двамата се женят през 2019 година и изобщо не обръщат внимание на критиките относно разликата в годините си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари