IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Тисдейл роди момиченце

25 март 2021 15 00

Актрисата вече официално има нова роля – тази на майка

Снимка: Getty

Ашли Тисдейл има прекрасна новина, която иска да сподели с целия свят.

В сряда актрисата разкри, че вече официално е станала майка, след като е родила първото си дете. Малкото ѝ момиченце се е появило на 23 март и се казва Юпитер Айрис Френч. Бащата на бебето е Кристофър Френч, за когото Тисдейл е омъжена от шест години. Именно на годишнината им през 2020-а двамата обявиха, че чакат първото си дете заедно.

През октомври миналата година двойката сподели, че бебето ще е момиченце, разрязвайки торта, която беше направена с розови блатове. „Тази година очевидно беше тежка. За толкова много хора. Възходи и падения, като влакче на ужасите. Мисля, че този ден ми беше любимият“, написа Тисдейл под публикацията, в която разкрива пола. Тя допълни, че е плакала от щастие и посъветва всеки, който споделя пола на бъдещото си дете, да го направи с торта, а не с опасни фойерверки.

Покрай Деня на благодарността звездната двойка се отправи към Калифорния за една спокойна ваканция. „Странно е, че последния път, когато бяхме тук се опитвахме да се съвземем след загубата на Мауи. Как животът се променя“, написа Ашли, спомняйки си за смъртта на своето куче. Актрисата заяви, че всичко може да се случи за минути и просто трябва да сме търпеливи за щастието, което ни очаква.

Звездата постоянно споделяше новини около бременността си, като съвсем наскоро публикува снимка от плажа. „Почти съм готова“, беше посланието ѝ. Сега вече Тисдейл е напълно готова за новата си роля, тази на майка. Дали скоро ще покаже и лицето на дъщеричката си, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари