IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преди локдауна с бебето: Ашли Тисдейл замина на почивка

24 ноември 2020 17 40

Звездата от Disney е в напреднала бременност

БГНЕС

Въпреки че Джо Байдън обяви, че няма да въведе тотална блокада на САЩ, много американци се подготвят за по-строги мерки заради увеличаването броя на болните от коронавирус. Най-притеснени са бременните, на които им предстои раждане в условия на пандемия. Да вземем например актрисата Ашли Тисдейл, която очаква своята рожба съвсем скоро и побърза да отиде на по-безопасно място.

Звездата от „Училищен мюзикъл“ използва това, че все още може да пътува и се чувства добре, за да отиде на почивка със своя съпруг Кристофър Френч. А и с раждането на бебето, двамата ще трябва да си направят своеобразен локдаун, за да предпазят семейството си през първите няколко седмици след изписването от болницата.

Подобно на Емили Ратайковски, 35-годишната актриса си направи „бебешки меден месец“, отсядайки в известен планински курорт в Калифорния.

Ашли посочва, че преди близо година тъгувала за загубата на своя домашен любимец, а сега приветства една „огромна промяна“.

„Животът винаги се променя и колкото и страшен да изглежда светът в момента, той също ще се промени и ще се подобри. Просто трябва да бъдем търпеливи и да знаем, че ще можем отново да общуваме с приятелите си и любимия човек“, коментира бременната.

Избягала на по-чист въздух в горите на Big Sur, Тисдейл разкрива, че на въпросното място се чувства в безопасност, като за по-приятното ѝ усещане благоприятстват дърветата и океана насреща.

Миналия месец актрисата и съпругът ѝ разкриха пола на бебето, спретвайки бебешко парти във своята градина. Тогава те разрязаха бяла торта, за да покажат, че тя има розов блат в средата, с което обявиха, че очакват момиченце.

„Мисля, че този ден ще бъде най-любимият ми завинаги. Плаках, защото бях толкова щастлива“, коментира младата актриса. 

Ашли, която скоро ще стане майка, сподели, че първият триместър от бременността определено не е бил лек, но тя може да каже, че е преминала през него сравнително добре.

„Просто имах гадене и на няколко пъти повръщах, усещах, че имам нещо в стомаха...“, коментира тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари