IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Хилари Дъф под карантина заради COVID-19

24 ноември 2020 10 50

Актрисата сподели, че е била контактна на заразен

Снимка: БГНЕС

Хилари Дъф разкри, че е била изложена на коронавирус.

Актрисата, която е бременна с третото си дете, сподели новината в социалните мрежи, като заяви, че в момента се намира под карантина. Мярката се налага заради контакт със заразено лице. Само преди няколко дни Дъф беше заснета в Ню Йорк на снимачната площадка на хитовия си сериал „Younger“. Продукцията трябваше да започне в началото на 2020 година, но заради пандемията всичко беше отменено. Снимките бяха възобновени през октомври месец.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Засега не е ясно дали Хилари е била контактна на човек от сериала, или е била изложена на коронавируса от близък приятел. Въпреки пандемията и изолацията, звездата има за какво да се радва. В края на октомври тя и съпругът ѝ Матю Кома обявиха, че очакват второто си дете. Новината беше съобщена и от двамата в респективните им социални профили.

Дъф и Кома посрещнаха първата си дъщеря Банкс през 2018 година. Актрисата е майка и на 8-годишния Лука Круз, когото споделя с бившия си приятел Майк Комри. В началото на годината Хилари се обърна към властите в Америка с молба да защитят децата на звездите. Според нея, трябва да се въведе закон, в който се позволява на родител да забрани на фотограф да снима децата, независимо къде се намират те. Засега това не е забранено, ако малчуганите са на обществено място.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

През миналия декември актрисата отново проговори за натрапчивото отношение на папараците. „Опитвам се да прекарам малко време с децата си, а двама мъже непрекъснато ни следят. Единият от тях дори тича. Снимат абсолютно всичко, което правя с децата си“, казва тя.

Засега не е ясно дали друг от семейството на Дъф се намира под карантина и дали звездата се е тествала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари