IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Емили Ратайковски събира тен в луксозен курорт за 8 хиляди долара на вечер

23 ноември 2020 12 30

Моделът позира с наедрелия си корем

БГНЕС

Коронавирусът обърка плановете на много хора. Доста известни личности спряха работа или отложиха пътуванията си заради пандемията. Това обаче не важи за Емили Ратайковски, която макар и бременна, е решила да се отдаде на почивка, отсядайки в луксозния курорт Амангири в Юта.

Мястото, на което красавицата прекара медения си месец, е едно от любимите ѝ.

„Бебешки меден месец на най-специалното място“, написа бъдещата майка и сподели няколко прекрасни глетки от хотела.

На един от кадрите Емили позира с наедрелия си корем близо до локацията, където през 2018-а се снима гола.

Освен удобствата на мястото, на което релаксира, Ратайковски показа и че събира тен, излегнала се на удобен матрак в градината. Тя носи бял спортен панталон за бременни и късо бюстие, за да може да получи колкото се може повече витамин D от слънцето. На главата си все пак е сложила сламена шапка.

В момента моделът е в шестия месец, като по публикациите ѝ в социалната мрежа може да заключим, че все още не е качила кой знае колко килограми.

Звездата и съпругът ѝ Себастиан Беър-Макклард нямат притеснения от коронавируса. Двамата са си взели самостоятелен апартамент, за да бъдат отделени от другите. Само една нощувка там струва 8 000 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари