IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски обвини фотограф в сексуално посегателство

17 септември 2020 08 40

Звездата проговори за нападение, станало през 2012 година

Снимка: БГНЕС

Емили Ратайковски обвини фотографа Джонатан Ледър в сексуално посегателство. Звездата публикува есе в изданието Vulture, където за първи път говори за нападението. 

29-годишната моделка и актриса си спомня за фотосесия, която се е състояла през 2012 година в дома на фотографа. Тогава Ратайковски е била само на 21 години, а мястото на срещата е било в апартамент в Ню Йорк. Звездата казва, че е била посъветвана от агента си да остане при Ледър, след като фотосесията приключи. „Видях работата на Джонатан в интернет и снимките му изглеждаха красиви и изискани“, казва Емили в есето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix) on

Добавя, че по онова време агентът ѝ е диктувал целия й живот и кариерата. „Аз правех каквото ми кажеха, а в замяна портфолиото ми трябваше да се разширява, за да мога да получавам повече работа и да се затвърдя в индустрията“. Ратайковски пише, че е била снимана по бельо, след което Ледър е казал да свали дрехите си. Тогава супермоделът не се притеснява, защото множество пъти е била снимана гола и всеки път от мъже. 

„Фотографите ми казваха, че тялото е моята суперсила и е нещото, което ме отличава от конкуренцията“, споделя Емили. Все пак, този път чувството е различно и Ратайковски започва да съжалява, че е свалила дрехите си. Признава, че е имала усещането, че е извън кожата си, а следващото, което помни, е тъмнина. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Описва нападението като вял спомен, но казва, че се е случило, когато тя и Джонатан са били оставени сами. Тогава гримьорът е напуснал стаята. „Не помня много, но знам, че почувствах как пръстите му са по тялото ми“, пише Ратайковски. След тази нощ тя се завръща в своя апартамент в Ню Йорк, а няколко години по-късно Ледър публикува снимките в книга. Добавя, че никога не е давала съгласието си за използването на тези фотоси, а екипът ѝ е изпратил заповед за прекратяване и отказване. 

В официално изявление до Page Six, Ледър отрича обвиненията на Емили. „Това е грозна лъжа и е толкова тъжно тя да говори такива неща пред медиите“, казват от екипа на фотографа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари