IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Тисдейл: Обичайте тялото си

2 февруари 2021 14 50

Актрисата се снима гола в напреднала бременност

БГНЕС

Много известни личности предпочитат да крият своята бременност колкото се може по-дълго, за да не бъдат обезпокоявани от досадни фенове или папараци. Миналата година някои дори успяха да запазят в тайна това, че са родили. Но има пък други, които не се притесняват да позират пред камерите и показват голямото си коремче, както и да дават интервюта за това какво очакват от родителството. Да вземем например Ашли Тисдейл – американска актриса и певица, която е в очакване на първата си рожба. Наскоро тя публикува снимка в Instagram, с която напомня на последователите си, че трябва да се грижат за тялото си и да го обичат такова каквото е.

„Толкова много време даваме любовта си на другите. Нека започнем да обичаме себе си и телата си във всякакво състояние и форма. Телата ни правят много за нас всеки ден и ние неглижираме и не признаваме това“, обяснява Ашли, направила си селфи срещу огледалото в банята.

35-годишната звезда, която очаква момиченце, зове своите фенове да благодарят на тялото си по-често и да го обичат.

На кадъра Ашли е закрила част от бюста си с ръце, като по огромния ѝ корем съдим, че тя е в напреднала бременност.

Телата ни са невероятни, красива картина“, пише жена, която също е бременна и споделя мнението на бъдещата майка. Друга пък пише под публикацията, че се радва да види как Тисдейл е израснала и се е превърнала в красива млада жена, която скоро ще държи детето си в ръце.

Докато някои жени коментират, че не бива да се срамуват от телата си, други отбелязват, че формата на корема на Ашли показва, че тя ще роди съвсем скоро – до седмица.

В началото на годината бъдещата майка даде интервю пред списание People, в което разказа, че много се е вълнувала за пола на бебето. След като разбрала, че е женски, много се зарадвала, защото предпочитала момиченце.

След като научила, че е бременна, Ашли започнала да се води повече от тялото си.

„Бих казала, че се опитвам да се храня най-здравословно, когато мога, но ще има моменти, в които очевидно жадувам за неща, които невинаги са най-здравословните“, обяснява тя за своя режим.

Звездата от „Училищен мюзикъл“ и съпругът ѝ Кристофър Френч обявиха, че чакат момиченце през лятото, като разрязаха торта в двора си. Двамата обаче не са уточнили кога точно трябва да се появи бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари