IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра надъхва Ник Джонас за тренировки. Разделени ли са?

23 ноември 2021 14 40

Актрисата вече е с бащиното име в Instagram

БГНЕС

БГНЕС

Разделени ли са Приянка Чопра и Ник Джонас? След празника Дивали се появиха слухове, че двамата прекарват все по-малко време заедно и може би любовта между тях си е отишла. Но актрисата даде да се разбере, че няма нищо такова, коментирайки последното видео на певеца в Instagram. Или поне за малко разсея съмненията!

„Понеделнишка мотивация“, написа изпълнителят, показвайки как вдига тежести у дома.

Докато някои мъже и жени отбелязват какви мускули на ръцете е направил Ник, други пишат, че той вече не е с Приянка, която винаги го е надъхвала за перфектното тяло. Въпросните коментари явно подразниха индийската перла и я накараха да им отвърне.

„По дяволите! Току-що умрях в ръцете ти...“, пошегува се г-жа Джонас, добавяйки емоджита със сърца.

Последната публикация на Ник заедно с Приянка е от 5 ноември. Тогава той я прегръща на фона на зарята по случай традиционния за индийците празник Дивали. Малко след това по-наблюдателни последователи на двойката забелязаха, че тя си е изтрила фамилията Джонас от профила в Instagram.

Ако сравним Джо Джонас с брат му Ник, ще видим, че нито той, нито половинката му Софи обичат да споделят много лични снимки в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари