IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари за лятото: Любимите бижута на Приянка Чопра

10 август 2021 11 00

Актрисата стана лице на Bvlgari

Снимка: Getty Images

Приянка Чопра Джонас прекарва едно чудесно английско лято. В момента тя се намира във Великобритания, където снима новия си сериал Citadel за платформата Amazon Prime. Въпреки че през повечето време е в Индия или в Лос Анджелис заедно със съпруга си Ник Джонас, Приянка признава, че вече чувства Лондон като свой дом. "Английското лято е едно от любимите ми неща. Правя доста неща на открито - карам колело, разхождам се и разкарвам кучетата си", казва актрисата пред Vogue.

Въпреки че е доста заета с актьорските си задължения, Чопра е намерила време да поеме и още един моден проект. Тази седмица тя се превърна в глобалния посланик на Bvlgari и ще подкрепя марката в развитието й по целия свят с акцент върху подчертаването на овластяване на жените, разнообразието и приобщаването. Като за начало двете страни планират да съберат средства за средства и да помогнат на Индия в борбата й с COVID-19. 

Това обаче не е единственото партньорство на Чопра, която защитава разнообразието и активизма. През юни тя беше обявена за едно от лицата на VS Collective на марката Victoria's Secret. Звездата казва, че иска да продължи да си партнира с подобни марки, които стоят зад една по-голяма кауза, а не просто за промотирането на следващата си колекция. "Филантропията просто беше неразделна част от семейството ми. Това това виждахме аз и брат ми у дома. Нашите родители ни дадоха много добър пример", казва Приянка пред Vogue.

Напълно нормално е Чопра да е голям колекционер на бижута. Тя винаги е била почитателка на вечния дизайн на Bvlgari както на червения килим, така и извън него. "Бижутата им са известни със своята изработка. Творенията им са толкова елегантни и много от красивите им скъпоценни камъни идват от Индия", разкрива звездата. Тя допълва, че наскоро е носила красиво тюркоасено бижу по време на наградите БАФТА. 

Личната й колекция има от всичко и се попълва всяка година. Приянка казва, че е събирала аксесоари от целия свят, но е започнала да го прави, когато може да си позволи сама да си ги купува. Едно от любимите й неща е гривната на Bvlgari и сватбеното й колие, което също е от тази марка. То е направено от три неразрязани диаманта и е направено специално за актрисата. В кутията си за бижута Чопра също държи мъжки часовници, като един от тях й е подарен лично от баща й. 

Звездата обаче не колекционира само бижута. Като добре запозната с модната индустрия, актрисата има особен афинитет към сари и други дрехи от индийски дизайнери. "Сарито е ласкателство за тялото на всяка жена. Имам толкова много, че не мога да ги преброя", откровена е тя. Любимите й индийски марки включват Sabyasachi, която стои зад сватбения й тоалет, Tarun Tahiliani, Manish Malhotra и Abu Jani Sandeep Khosla.

"Модният дизайнер Сабясачи Мукерджи, основател на Sabyasachi, ме облече за първи път на сватбата ми, което е толкова странно, защото и двамата започнахме кариерите си по едно и също време", разказва Чопра. Добавя, че индийските дизайнери са склонни да правят уникални неща, които няма как да бъдат повторени от други хора. "Ръчната работа, бродерията и тъкането - индийските дизайнери внасят история и култура в дрехите си и в същото време ги обвързват със съвременността". 

Въпреки голямата си любов към бижутата си, не очаквайте Приянка да носи диаманти всеки ден. В ежедневието си актрисата предпочита по-непринудената и свободна визия. "През лятото обичам да нося свободни рокли и леки материи", откровена е тя. Това лято обаче звездата няма много време да се наслади на ежедневния си стил, защото постоянно снима филми или пък е на червения килим. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари