IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Тисдейл призна, че кърми без импланти

4 юни 2021 14 40

Тя сподели с феновете за здравословни проблеми

БГНЕС

Ашли Тисдейл роди първото си дете в края на март тази година, но много преди да зачене, звездата уголеми гърдите си. Няколко месеца след като дъщеричката ѝ Юпитер проплака, звездата от „Училищен мюзикъл“ сподели, че си е премахнала имплантите. И зад решението ѝ не стои само това, че може да има трудности при кърменето.

Младата актриса и майка споделя с усмивка в своя Instagram, че се наслаждава на своя естествен бюст, качвайки своя снимка по потник, при това без сутиен.

„Извадиха ми имплантите преди година, забременях и сега имам естествени цици. Животът е забавен“, казва тя.

35-годишната Ашли добавя, че бързо се разделила с имплантите си, защото получила някои здравословни проблеми, за които смята, че идват от тях. Става дума за проблеми с червата и по-чувствителен стомах.

Миналата зима Тисдейл се подложила на операция за отстраняване на имплантите, а пред феновете разкрива още, че преди време стигнала до тях, защото искала да изглежда по-красива. Но в момента се чувства щастлива и уверена като майка и жена.

„Малко по малко откривам себе си“, сподели малко след раждането на дъщеря си актрисата, която вече не се срамува от тялото си и не бърза да отслабва.

Сега, когато бебето спи и има повече свободно време, Ашли практикува йога и медитация, които ѝ помагат да релаксира.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари